Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Koti » Casco Brutal Protector laattapintojen ja saumojen suoja-aine

Casco Brutal Protector laattapintojen ja saumojen suoja-aine

Casco Brutal Protector laattapintojen ja saumojen suoja-aine
Casco Brutal Protector laattapintojen ja saumojen suoja-aine
Pakkauskoko: 250 ml
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
49,90 €
Soveltuu muuraukselle, keraamisille laatoille, sementtipohjaiselle saumauslaastille, betonisille julkisivurakenteille, tiilelle, rappaukselle ja vastaaville pinnoille.

Brutal Protector on Nanoteknologiaan perustuva laattapintojen ja saumojen suoja-aine. Tuote suojaa pintoja vaikuttamatta niiden ulkonäköön tai hengittävyyteen. Soveltuu muuraukselle, keraamisille laatoille, sementtipohjaiselle saumauslaastille, betonisille julkisivurakenteille, tiilelle, rappaukselle ja vastaaville pinnoille. Erilaiset luonnonkivilaadut vaativat esitestauksen. Muodostaa näkymättömän suojakalvon suojatulle pinnalle. Suojakalvo tunkeutuu 5-20 mm syvälle materiaaliin. Erittäin pitkäikäinen suojavaikutus. Estää kosteuden ja muiden nesteiden imeytymisen. Tekee pinnasta tehokkaasti likaa hylkivän. Sisä- ja ulkokäyttöön. Sietää UV-säteilyn.

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?