Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Koti » Kodin turvallisuus » Yale Tuotteet » YALE DOORMAN DIGITAALINEN ULKO-OVEN LUKKO

YALE DOORMAN DIGITAALINEN ULKO-OVEN LUKKO

TOIMITUSKULUITTA
YALE DOORMAN DIGITAALINEN ULKO-OVEN LUKKO
YALE DOORMAN DIGITAALINEN ULKO-OVEN LUKKOYALE DOORMAN DIGITAALINEN ULKO-OVEN LUKKOYALE DOORMAN DIGITAALINEN ULKO-OVEN LUKKO
YALE DOORMAN DIGITAALINEN ULKO-OVEN LUKKO
Unohda avaimet - kodin lukitus on astunut uudelle aikakaudelle. Yale Doorman -älylukko haastaa perinteiset mekaanisella avaimella toimivat lukot tarjoamalla uusia joustavia käyttötapoja
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Koko
Määrä kpl
Hinta
369,00 €
Voit avata oven koodilla, kulkutunnisteella tai lisävarusteena ostettavalla kaukoavaimella. Sisältää ohjainyksiköt, abloy-lukkorungon ja 3 kulkutunnistetta. Tarkista asennuspaikkavaatimukset

YALE DOORMAN DIGITAALINEN ULKO-OVEN LUKKO

Unohda avaimet - kodin lukitus on astunut uudelle aikakaudelle. Yale Doorman -älylukko haastaa perinteiset mekaanisella avaimella toimivat lukot tarjoamalla uusia joustavia käyttötapoja. Älylukon voi avata ja lukita usealla tavalla: kulkutunnisteella, koodilla tai lukitusta voi ohjata myös älypuhelimella.

 

Älypuhelinohjausta varten tarvitaan lisävarusteena saatavan lukkomoduuli ja keskusyksikkö. Kadonneen kulkutunnisteen voi poistaa käytöstä välittömästi, jolloin turvallisuus säilyy ja kadonneen kulkutunnisteen aiheuttaman epävarmuuden voi unohtaa.

 

Yale Doorman on helposti asennettavissa niin vanhoihin kuin uusiinkin oviin - pakkauksessa on mukana uusi, pienempi lukkorunko, joka käy suoraan ABLOY LC100, LC102, 4190 ja LC190 -lukkorunkojen tilalle. Huomioi mahdollinen karansiirtimen (lisätarvike) tarve asennuksessa. Yale Doorman-ulkoyksikkö on pöly- ja kosteusuojattu (IP55) ja suunniteltu kestämään pohjoismaisia sääolosuhteita. Sisäyksikkö tulee asentaa lämpimään (vähintään +5 °C) ja kuivaan tilaan paristojen toiminnan takaamiseksi. UV-suojattu pinta kestää pitkäaikaista altistusta auringolle ja kosteudelle.

 

Tuotteella on kahden vuoden takuu. Pakkaus sisältää Yale Doorman -älylukon, Abloyn valmistaman lukkorungon, 3 kpl kulkutunnisteita, paristot, asennustarvikkeet sekä asennus- ja käyttöohjeet.

 

                                    

 

                              

 

                                    

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?