Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Koti » Kylpyhuone » Pesu- & Keittiöhanat » ORAS ALLASHANA CUBISTA BIDETTA 2802

ORAS ALLASHANA CUBISTA BIDETTA 2802

TOIMITUSKULUITTA
ORAS ALLASHANA CUBISTA BIDETTA 2802
ORAS ALLASHANA CUBISTA BIDETTA 2802
ORAS ALLASHANA CUBISTA BIDETTA 2802
Hanassa on kiinteä juoksuputki ja helppokäyttöinen pohjaventtiili. Korkean varren ansiosta hana soveltuu hyvin yhteen tasojen päälle asennettavien altaiden kanssa, joissa ei ole hanareikää
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
259,90 €

ORAS ALLASHANA CUBISTA BIDETTA 2802

Oras Cubista hanat tuovat ylellisyyttä arkeen. Kubismin geometrisistä muodoista vaikutteet saanut hana on ajaton valinta, joka voidaan luontevasti sijoittaa erilaisiin ympäristöihin ja erilaisten sisustusratkaisujen yhteyteen.

 

Hanassa on kiinteä juoksuputki ja helppokäyttöinen pohjaventtiili. Korkean varren ansiosta hana soveltuu hyvin yhteen tasojen päälle asennettavien altaiden kanssa, joissa ei ole hanareikää. Hanan voi asentaa altaan taakse tai viereen. Tai jos tarvitset reilusti tilaa hanan alla, asenna hana perinteiseen altaaseen. Bidetta-käsisuihku lisää käyttäjäystävällisyyttä. Mukana myös ripustin ja suihkuletku.

 

Oras Cubistan on suunnitellut Kirsi Svärd.

 

- Käyttöpaine 50 - 1000 kPa
- Lämmin vesi max. 80 °C
- Painehäviö virtaamalla (0.1 l/s) 150 kPa
- Tyyppihyväksytty

 

Pidä hana puhtaana pehmeällä liinalla pyyhkimällä. Älä käytä liian voimakkaita aineita, jotka vahingoittavat pintaa. Kostuta sieni tai pehmeä liina pesuaineliuokseen. Huuhtele runsaalla haalealla vedellä ja pyyhi lopuksi kuivaksi estääksesi kuivumistahroja. Älä käytä syövyttäviä ja/tai hankaavia aineita tai puhdistusvälineitä hanojen puhdistuksessa.

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?