Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Koti » Kylpyhuone » Suihkuseinät ja nurkat » Suihkuseinä Cello Basic F 190x50 kiinteä kirkas lasi

Suihkuseinä Cello Basic F 190x50 kiinteä kirkas lasi

TOIMITUSKULUITTA
Suihkuseinä Cello Basic F 190x50 kiinteä kirkas lasi
Suihkuseinä Cello Basic F 190x50 kiinteä kirkas lasi
Suihkuseinä Cello Basic F 190x50 kiinteä kirkas lasi
Suora suihkuseinä säädettävällä tangolla ja 5 mm paksulla kirkkaalla turvalasilla. Seinän koko 50 x (190-280) cm. Kromattu alumiiniprofiili. Tuote on CE-hyväksytty
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
115,00 €

Suihkuseinä Cello Basic F 190x50 kiinteä kirkas lasi

Suora suihkuseinä säädettävällä tangolla ja 5 mm paksulla kirkkaalla turvalasilla. Seinän koko 50 x (190-280) cm. Kromattu alumiiniprofiili. Tuote on CE-hyväksytty.

 

Kiinteä suihkuseinä Cello Basic F suojaa niin kylpyhuonetta kuin kylpyhuonekalusteita vesiroiskeilta. Samalla se toimii käytännöllisenä tilanjakajana.

 

Suihkuseinä Cello Basic F rajaa suihkutilan hyvin muusta tilasta. Suihkuseinän materiaali on 5 mm paksua turvalasia. Lasin väri on kirkas. Suihkuseinässä on kromattu alumiiniprofiili.

 

Tuotteen ominaisuudet
- leveys 500 mm, korkeus 1900 mm
- teleskooppitanko, korkeus säädettävissä, maks. 2800 mm
- turvalasi 5 mm, sis. laahustiivisteen 50 mm
- kromattu alumiiniprofiili

 

Valitse sinulle sopivin Cello Basic F -suihkuseinän useasta eri vaihtoehdoista. Lasin leveysvaihtoehdot ovat 500, 600, 700 ja 800 mm, värivaihtoehdot kirkas ja savu.

Suihkuseinä Cello Basic F on CE-hyväksytty.

 

HOITO-OHJE
Suihkukalusteen puhdistamiseen voi käyttää useimpia kotitalouskäyttöön tarkoitettuja puhdistusaineita. Puhdistusaine ei saa kuitenkaan sisältää hiovia ainesosia, happoja tai ammoniakkia, jotka voivat naarmuttaa ja himmentää pinnan.

 

ASENNUS
Suihkukalusteet tulee asentaa rakenteisiin ja materiaaleihin, jotka kestävät tuotteen painon ja käytön aiheuttaman rasituksen. Asennus suositellaan tehtäväksi vähintään kahden henkilön toimesta. Asennuksen lopuksi, ennen tuotteen käyttöönottoa, säädä saranat ja tarkista ruuvien ja liitosten kireys. Varmista myös, ettei tuote voi kaatua, pudota tai irrota kiinnityspaikastaan.

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?