Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Koti » Kylpyhuone » WC-istuimet » POLTTAVA KÄYMÄLÄ SEPARETT CINDI FAMILY

POLTTAVA KÄYMÄLÄ SEPARETT CINDI FAMILY

TOIMITUSKULUITTA
POLTTAVA KÄYMÄLÄ SEPARETT CINDI FAMILY
POLTTAVA KÄYMÄLÄ SEPARETT CINDI FAMILYPOLTTAVA KÄYMÄLÄ SEPARETT CINDI FAMILYPOLTTAVA KÄYMÄLÄ SEPARETT CINDI FAMILYPOLTTAVA KÄYMÄLÄ SEPARETT CINDI FAMILYPOLTTAVA KÄYMÄLÄ SEPARETT CINDI FAMILYPOLTTAVA KÄYMÄLÄ SEPARETT CINDI FAMILY
POLTTAVA KÄYMÄLÄ SEPARETT CINDI FAMILY
Cindi Family on kehitetty erityisesti perhekäyttöön vapaa-ajan asunnoille ja sen kapasiteetti on laskettu vastaamaan 6 henkilön perheen tarpeita
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
3 090,00 €
On äärimmäisen tärkeää, että polttavan käymälän tuuletusputkisto asennetaan asennusohjeiden mukaisesti. Seuraa asennusohjeita tarkasti.

POLTTAVA KÄYMÄLÄ SEPARETT CINDI FAMILY

Helppokäyttöinen polttava käymälä koko perheelle. Cindi Family on kehitetty erityisesti perhekäyttöön vapaa-ajan asunnoille ja sen kapasiteetti on laskettu vastaamaan 6 henkilön perheen tarpeita. Takuu 3 vuotta.

Polttava kuivakäymälä CINDI® family on IP 44-luokiteltu, joten se on hyväksytty asennettavaksi kylpyhuonetiloihin. Käymälässä on käyttäjäystävällinen näyttö ja helppokäyttöinen valikko, joiden avulla voi säätää kaikkea polttoajasta käymälän näyttökieleen. Käymälä ilmoittaa näytöllä kun on aika tyhjentää tuhkapönttö ja kun tuhkapönttö tai savuhormi tarvitsee puhdistusta. Polttava kuivakäymälä tulee huoltaa vuosittain vakinaisessa asumuksessa käytettäessä ja joka toinen vuosi vapaa-ajan asumuksessa käytettäessä. Myös huoltotarpeesta ilmoitetaan käymälän näytöllä.

Polttoajan säätö

Polttava kuivakäymälä CINDI® family sisältää viimeisimmän polttavien käymälöiden tekniikan, joka mahdollistaa laajan polttoajan säädön. Poltto-ohjelman keston voi jopa puolittaa ja samalla vaikuttaa energian kulutukseen. Oletusasetuksena polttoaika on pienellä ohjelmalla 15 minuuttia ja isolla ohjelmalla 40 minuuttia. Pienen ohjelman säätöväli on +-10 minuuttia ja ison ohjelman +20 minuuttia. Mitä pidempi polttoaika on sitä hienojakoisemmaksi tuhka tulee.

Turvallisuus

CINDI® family sisältää monia sisäänrakennettuja turvajärjestelmiä, jotka valvovat polttokammion, kuoren sisäpuolen ja menoilman lämpötilaa. Laitteessa on myös erillinen ylikuumenemissuoja. Mikäli lämpötila ylittää tietyt raja-arvot, lopettaa käymälä polttamisen automaattisesti ja näytölle muodostuu virheilmoitus.
Käymälään on myös asennettu magneettitunnistin, joka käymälän kannen auetessa sammuttaa vastuksen. Polttotoiminto jatkuu, kun kansi jälleen suljetaan

Tekniset Tiedot

- Jännite 230 V

- Teho 1800 W

- Sulake 10 A

- Sähkönkulutus 0,4-1,7 kW per käynti

- Virtajohdon pituus 1,9 m

- Äänitaso 55dB(A)

- Maksimikantavuus 150 kg

- Materiaali - yläosa Kierrätettävä korkea kiiltoinen ABS

- Materiaali (runko) Valkoiseksi maalattu galvanoitu teräs

- Materiaali - tuhkalaatikko Haponkestävä teräs

- Pakkauksen koko Pituus 77 cm, leveys 46 cm, korkeus 73 cm

- Pakkauksen paino Noin 42 kg

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?