Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Koti » Kylpyhuone » WC-istuimet » POLTTAVA WC CINDERELLA COMFORT

POLTTAVA WC CINDERELLA COMFORT

TOIMITUSKULUITTA
POLTTAVA WC CINDERELLA COMFORT
POLTTAVA WC CINDERELLA COMFORTPOLTTAVA WC CINDERELLA COMFORTPOLTTAVA WC CINDERELLA COMFORTPOLTTAVA WC CINDERELLA COMFORT
POLTTAVA WC CINDERELLA COMFORT
Toimitussisältö: Cinderella-polttokäymälä, käyttöohje, asennusohje, pussit 500 kpl, sääsuoja, seinän läpivientiputki 2 x 45 cm, T-kappale, suojahattu.
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
4 090,00 €
Helppokäyttöinen, asioinnistasi jää vain tuhkat!

 

POLTTAVA WC CINDERELLA COMFORT

Cinderella Comfort on uusi polttokäymäläkonsepti, joka vie Cinderellan tason entistäkin korkeammalle. Se parantaa huomattavasti sisäilman laatua ja tarjoaa erinomaisen käyttömukavuuden. Cinderella Comfort on tehokas ja ympäristöystävällinen polttokäymälä, joka täyttää norjalaisen TEK 10 -standardin mukaiset nykyaikaiset tiiviysvaatimukset.

 

Cinderella-käymälä ei vaadi vesi- eikä viemäriliitäntää, ja kaikki käymäläjäte poltetaan korkeassa lämpötilassa. Tuhkan määrä on erittäin pieni.

Suljettu ilmankierto
Cinderella Comfort perustuu suljettuun ilmankiertojärjestelmään, joka noudattaa norjalaisen TEK 10 -standardin ohjeita. Uudessa järjestelmässä on tulo- ja poistoilman ohjaus, mikä takaa optimaalisen palamisen ja energiankulutuksen. Käymälä on CE-merkitty sekä NEMKOn, UL:n ja NSF:n hyväksymä. Cinderella Comfort parantaa sisäilmaa huomattavasti perinteisiin polttaviin kuivakäymälöihin verrattuna. Siinä on suljettu polttojärjestelmä, joka saa palamiseen tarvittavaa raitista ilmaa oman ilmaputkensa kautta.

LCD-näyttö
Cinderella Comfort -käymälälaitteessa on näyttö, joka antaa tietoa järjestelmän tilasta sekä yleisiä käyttötiedotuksia. Valo- ja äänimerkkien lisäksi näyttö kertoo myös, kun on aika tyhjentää tuhkasäiliö. Näytön kielen voi valita seitsemästä vaihtoehdosta (myös suomi).

• laadukas, turvallinen ja hajuton
• lopputuotteena vain tuhkaa 
• optimoitu jätteenpoltto
• käyttövarma: sopii myös kylmiin tiloihin 
• valmistusmaa: Norja
• 3 vuoden takuu

Toimitussisältö: Cinderella-polttokäymälä, käyttöohje, asennusohje, pussit 500 kpl, sääsuoja, seinän läpivientiputki 2 x 45 cm, T-kappale, suojahattu. 

Cinderellan ainutlaatuiset turvallisuustoiminnot 
1. Polttaminen ei käynnisty, jos käymäläistuimen kansi on auki. Kansi on suljettava, jotta käymäläistuin voidaan ”huuhdella”.
2. Polttosäiliön kantta ei voi avata esimerkiksi puhdistamista varten, kun käymäläistuin on lämmin. Se voidaan avata vasta käymäläistuimen jäähdyttyä (puhaltimen pysähdyttyä).
3. Jos käymäläistuimen lämpötila kohoaa liian korkeaksi, sulake laukeaa ja polttaminen keskeytyy. Sulake on nollattava manuaalisesti, jotta käymäläistuinta voidaan jälleen käyttää. Lisätietoja käyttöohjeessa. 
4. Polttaminen keskeytyy, jos tuhkasäiliö ei ole kunnolla paikallaan. Punainen ja keltainen led-merkkivalo vilkkuu, ja näytössä näkyy viesti tekstinä.
5. Käymäläistuimen puhaltimen toiminta jatkuu, kunnes polttosäiliön lämpötila on enintään 85 °C. Jos sähkö katkeaa, puhallin saa virtaa laitteessa olevasta akusta.

TEKNISET TIEDOT
- Istumakorkeus: 540 mm
- Korkeus: 600 mm
- Leveys: 390 mm
- Syvyys: 590 mm
- Paino: 34 kg
- Kapasiteetti: jopa 12 käyttäjää
- Ilmastointikanava/putki: 110 mm
- Polttoteho: 2000 W
- Sähkönkulutus polton aikana: 0,8–2 kWh
- Sähköliitäntä: 220–240 V, 10 A
- Sertifikaatit: NEMKO, UL, NFS ja CE

Liittyvät tuotteet
Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?