Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Koti » Kylpyhuone » WC-istuimet » Wc-istuin IDO Glow 60

Wc-istuin IDO Glow 60

TOIMITUSKULUITTA
Wc-istuin IDO Glow 60
Wc-istuin IDO Glow 60 Wc-istuin IDO Glow 60
Wc-istuin IDO Glow 60
Wc-istuin IDO Glow 60 on muotoilultaan moderni, huuhtelukaulukseton Rimfree-malli. Se tekee istuimesta erittäin hygieenisen, koska likaa ei jää piiloon
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
389,00 €
Wc-istuin asennetaan liimakiinnityksellä, jalassa ei ole kiinnitysreikiä. Wc-istuimen kansi myydään erikseen

Wc-istuin IDO Glow 60

Wc-istuin IDO Glow 60 on muotoilultaan moderni, huuhtelukaulukseton Rimfree-malli. Se tekee istuimesta erittäin hygieenisen, koska likaa ei jää piiloon. Piiloviemärimalli, jossa on viemäröinti lattiaan (S-lukko). Wc-istuin asennetaan liimakiinnityksellä, jalassa ei ole kiinnitysreikiä. Wc-istuimen kansi myydään erikseen.

 

Wc-istuin IDO Glow 60:n mitat ovat:
- syvyys 635 mm
- leveys 355 mm
- korkeus 860 mm
- istuinkorkeus ilman kantta 420 mm

 

Wc-istuin IDO Glow 60:n tekniset ominaisuudet ovat:
- kaksitoiminen huuhtelu 2/4 l
- piiloviemäröinti lattiaan (S-lukko), viemäriliitin sisältyy
- liimakiinnitys

 

Täysin uudenlainen huuhtelutoiminto huuhtelee tehokkaasti ilman roiskeita. IDO Glow -wc-istuimessa on sileä Smart-lasite, joka ehkäisee lian tarttumista ja näin puhtaanapito on helpompaa.

 

IDO Glow -wc-istuimen vesisäiliössä on kaksinkertainen rakenne, jonka ansiosta säiliön ääni on hiljainen eikä sen ulkopinta hikoile. Säiliön kaksoisrakenne vähentää myös mahdollisen vesivahingon vaaraa.

 

Fresh wc -toiminto pitää wc:n raikkaana, sillä se annostelee automaattisesti raikastetta jokaiseen huuhteluveteen. Mukana on yksi raikastinpuikko, joka laitetaan painonapin alle. Uusi raikastinpuikko kestää jopa 120 huuhtelua.

 

Kaikilla IDOn tuotteilla on vähintään kahden vuoden takuu. Takuu kattaa suunnittelu-, raaka-aine- ja valmistusvirheistä aiheutuneet tavaran viat, jotka ilmenevät kahden vuoden kuluessa tavaran toimituksesta.

 

Suomessa valmistettujen saniteettiposliinien posliiniosien takuu on kymmenen vuotta, ja valmiiksi asennettujen huuhtelumekanismien takuu on viisi vuotta tavaran toimituksesta.

 

IDO Glow -wc-istuimet on valmistettu Suomessa, IDO:n Tammisaaren tehtaalla. Niiden varaosatakuu on voimassa 10 vuotta valmistuksen lopettamisen jälkeen.

 

IDO Glow -wc-istuimilla on CE-standardin mukainen hyväksyntä.


Tekniset Tiedot
- Paino 33 kg
- Syvyys (cm) 63.5
- Leveys (cm) 35.5
- Korkeus (cm) 86
- Piiloviemäri Kyllä
- Kosketusvapaa Ei
- WC:n kansi sisältyy Ei
- Väri Valkoinen
- Asennus Lattia
- Materiaali Posliini
- Tyyppi S-lukko
- Istuinkorkeus (cm) 42
- Huuhtelu Kaksoishuuhtelu
- Korkea malli Ei
- Huuhtelukaulukseton Kyllä

 

Piiloviemäri-wc, jossa viemäröinti lattiaan (S-lukko). Ei kiinnitysreikiä wc-jalassa, liimakiinnitys. Viemäriliitin 63510 sisältyy tuotteeseen. Huuhtelukaulukseton Rimfree-malli, jossa kaksoissäiliö, Fresh wc -raikastintoiminto ja helpommin puhdistettava Smart-lasite. Istuinkorkeus 420 mm. Kaksitoimisen huuhtelu vesimäärä 2/4 litraa ja yksitoimisen 4 litraa. Kyynärtukia ei suositella liimattaviin malleihin. Toimitetaan ilman istuinkantta.

 

 

Liittyvät tuotteet
Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?