Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Koti » Sauna & Kiukaat » Infrapuna-, Kylpyhuonesaunat ja Iglusaunat » Harvia Smartfold Kylpyhuonesauna

Harvia Smartfold Kylpyhuonesauna

TOIMITUSKULUITTA
Harvia Smartfold Kylpyhuonesauna
Harvia Smartfold KylpyhuonesaunaHarvia Smartfold KylpyhuonesaunaHarvia Smartfold KylpyhuonesaunaHarvia Smartfold KylpyhuonesaunaHarvia Smartfold KylpyhuonesaunaHarvia Smartfold Kylpyhuonesauna
Harvia Smartfold Kylpyhuonesauna
Ota kylpyhuoneen neliöt tehokäyttöön! Harvian uusi kokoontaittuva ja muunneltava kylpyhuonesauna SmartFold käyttää lattiatilaa vain tarpeen mukaan
Saatavuus Varastossa
Kätisyys
Määrä kpl
Hinta
5 990,00 €
.Tekniset Tiedot
- Leveys cm 120
- Korkeus cm 208
- Syvyys cm 120

Harvia Smartfold Kylpyhuonesauna

Ota kylpyhuoneen neliöt tehokäyttöön! Harvian uusi kokoontaittuva ja muunneltava kylpyhuonesauna SmartFold käyttää lattiatilaa vain tarpeen mukaan. SmartFold on todellinen elämänkaarisauna, joka sopii kaikille käyttäjille, kaikkiin elämänvaiheisiin.

 

Nuoren perheen arki helpottuu tilansäästön ansiosta, mutta myös esteettömyys ja seniorikäyttäjät on huomioitu. Kun lauteet jätetään yläasentoon, saunaan pääsee pyörätuolilla ja jos tavanomaisen saunan lauteille kiipeäminen tuottaa vaikeuksia, SmartFold-saunan ylälauteen voi jättää ylös ja nauttia lämmöstä alalauteella.

 

Erityisesti tätä saunaa varten suunniteltu kiuas antaa lämpöä alhaalta asti. Kiukaan teho on 3,6 kW (230 V 1N~) ja se liitetään pistotulpalla kylpyhuoneen maadoitettuun pistorasiaan – tämä antaa joustoa myös sähkösuunnitteluun. SmartFold on energiatehokas: maltillisen kiuastehon ja tilavuuden sekä tehokkaan eristyksen ansiosta sähköä säästyy käytössä jopa 40 % perinteiseen saunaratkaisuun verrattuna. Turvalaitteet pitävät huolen siitä, että kiuas kytkeytyy päälle vain silloin, kun sauna on avattuna. Taittomekanismin käyttö on helppoa ja SmartFold on kokoontaitettunakin tyylikäs.

 

Kun sauna on kokoontaitettuna, pesutilojen puolelle on helppo järjestää määräysten mukainen pyörähdystila. Perinteiseen saunaratkaisuun verrattuna tilaa säästyy jopa useita neliömetrejä. Märkätilojen neliöt ovat suhteellisen kalliita rakentaa, joten voi olla kannattavampaa hyödyntää säästyvä tila muissa huoneissa.

 

Harvia SmartFold mahdollistaa kylpyhuoneen käyttämisen tehokkaana kodinhoitotilana. Pyykkitelineelle, silitysraudalle tai vaikkapa huonekasvien mullanvaihdolle vapautuu mukavasti tilaa, kun puolet saunan lattianeliöistä otetaan lisätilaksi.

 

HARVIAN KYLPYHUONESAUNAMALLISTO ON ALUSTA ALKAEN SUUNNITELTU KYLPYHUONEEN KOSTEISIIN JA USEIN AHTAISIIN TILOIHIN.

 

- Korkealuokkaiset, kestävät materiaalit
- Kylpyhuonesaunan seinäelementit on valmistettu veden-, kosteuden- ja lämmöneristävästä erikoislevystä. Runkorakenne on alumiinia ja ruostumatonta terästä.
- Seinät soveltuvat sellaisenaan suihkuseinäksi.
- Rakenteeltaan erillinen kantava yksikkö: ei vaadi muutoksia ilmanvaihtoon eikä saneerauskohteessa tarvita rakennuslupaa.
- Pieni koko: mahdollista asentaa jopa kylpyammeen paikalle.
- Rungossa ei ole käytetty puuosia, jotka ennemmin tai myöhemmin aiheuttavat ongelmia kosteissa tiloissa.
- Rakenne kestää kylpyhuoneen olosuhteet – yli 25 vuoden kokemuksella.
- Harvia-kylpyhuonesauna nostaa asunnon arvoa.

 

NOPEA ASENNUS

Selkeistä elementeistä koostuva kylpyhuonesauna on asennettavissa nopeasti ja siksi kustannustehokkaasti. Kylpyhuonesauna toimitetaan aina asennusvalmiina pakettina. Työläitä sähkötöitä ei tarvita – sauna saa sähkönsä kylpyhuoneen maadoitetusta 16A-pistorasiasta. Sähkönkulutus on samaa luokkaa kuin pesukoneella.

Kylpyhuonesaunoja asennetaan yhä useammin uudiskohteisiin. Edut ovat selvät: rakentaja säästää tilaa, aikaa ja rahaa.

 

Tekniset Tiedot
- Leveys cm 120
- Korkeus cm 208
- Syvyys cm 120

 

                   

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?