Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Koti » Sauna & Kiukaat » Infrapuna-, Kylpyhuonesaunat ja Iglusaunat » Iglusauna 1-osainen

Iglusauna 1-osainen

TOIMITUSKULUITTA
Iglusauna 1-osainen
Iglusauna 1-osainen
Iglusauna 1-osainen
Erillistoimitus. Kysy hinta rahdille!!
Saatavuus Ei saatavana!
Hinta
4 850,00 €

Iglusauna 1-osainen

Kysy hinta rahdille!!


Tämä on Iglusauna – ainutlaatuinen katseiden kääntäjä. Se herättää huomiota pohjoismaisella muodollaan ja kätkee sisäänsä erikoisen kiukaan. Iglusauna on Pohjolan taivaan alla paras paikka mielen puhdistamiseen ja parhaiden ystävien kanssa sanattomien ajatusten vaihtamiseen. Sen kauneus on sydämellä ja sielulla tehdyn työn tulosta. Iglusauna valmistetaan isältä pojalle periytyneillä taidoilla. Perinnetieto ohjaa mestareita puumateriaalin valinnassa ja antaa heille läpi aikojen hiotun taidon puun käsittelyssä. Työhön omistautuminen jättää jälkensä jokaiseen saunaan omalla tavallaan – mestarin käden kosketus on antanut jokaiselle saunalle hitusen toistumatonta yksilöllisyyttä.

Iglusaunassa saat pehmeät ja kosteat löylyt. Verhoiluna käytetty pärettä, jotka on aseteltu yksitellen käsityönä. Näissä iglusaunoissa on pukuhuone ja löylyhuone. Mukaan tulee myös kiuas, lauteet ja pukuhuoneen penkit

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?