Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Koti » Sauna & Kiukaat » Piiput & Lisävarusteet » LÄMPÖMITTARI WEBER IGRILL 2

LÄMPÖMITTARI WEBER IGRILL 2

TOIMITUSKULUITTA
LÄMPÖMITTARI WEBER IGRILL 2
LÄMPÖMITTARI WEBER IGRILL 2LÄMPÖMITTARI WEBER IGRILL 2
LÄMPÖMITTARI WEBER IGRILL 2
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
129,00 €

LÄMPÖMITTARI WEBER IGRILL 2

Weber iGrill 2 on monikäyttöinen, langaton lämpömittari, jonka voi liittää Bluetooth-yhteydellä ilmaiseen Weber® iGrill™ -sovellukseen. Sen avulla voi helposti seurata älylaitteella muun muassa ruoan ja grillin sisälämpötilaa ja jäljellä olevaa paistoaikaa.

Weber iGrill 2 -lämpömittarissa voi käyttää joko valmiita oletusasetuksia tai siihen voi luoda omat asetukset. Mittari sisältää kaksi anturia, tuotteessa on paikat yhteensä neljälle anturille. 

Grillattavan lihan lämpötila mitataan työntämällä Weber iGrill™ 2 -lämpömittarin anturi lihan paksuimpaan kohtaan, ei luun viereen. Kannattaa muistaa, että lämpötila kohoaa yleensä 3–5 °C sen jälkeen kun liha on nostettu grillistä ja se on saanut levätä muutaman minuutin.

Weber® iGrill™ -sovellus tarjoaa myös paljon hyödyllistä tietoa, kuten reseptejä, vinkkejä grillaukseen samoin kuin tietoa suositelluista paistolämpötiloista eri ruoka-aineille.

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?