Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Koti » Sauna & Kiukaat » Puukiukaat & Padat » Harvia Legend 240 SL

Harvia Legend 240 SL

TOIMITUSKULUITTA
Harvia Legend 240 SL
Harvia Legend 240 SLHarvia Legend 240 SLHarvia Legend 240 SLHarvia Legend 240 SL
Harvia Legend 240 SL
Harvia Legend -puulämmitteiset kiukaat tarjoavat löylyelämyksen, jolla ei ole vertaa. Musta teräskehikko pitää sisällään mahtavan kivimäärän
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika: 2-4 viikkoa
Määrä kpl
Hinta
1 107,00 €

Harvia Legend 240 SL

Harvia Legend 240 SL on tarkoitettu sinulle, joka haluat lämmittää saunasi helposti toisesta huoneesta tai ulkoa käsin. Suositeltu saunan koko 10–24 m3. Kiukaassa on asennusta helpottavat säädettävät jalat.

 

Harvia Legend -puulämmitteiset kiukaat tarjoavat löylyelämyksen, jolla ei ole vertaa. Musta teräskehikko pitää sisällään mahtavan kivimäärän. Suureen kivimäärään varautunut lämpö mahdollistaa reilumman löylynheiton jopa matalassa lämpötilassa. Löyly ei lopu kesken, vaikka tuli hetkeksi sammuisikin.

 

Legend-kiukaiden tulitilassa on nykyaikainen, palamisilmaa jakava arinarakenne. Osa palamisilmasta ohjataan tulitilan yläosaan, minkä ansiosta palaminen on tehokkaampaa ja puhtaampaa. Arinarakenne myös pidentää kiukaan käyttöikää. Tavallista pienemmät sivu- ja takapinnan suojaetäisyydet palaviin materiaaleihin mahdollistavat vapaamman laudesijoittelun. Kiuas voidaan varustaa piippumallin vedenlämmittimellä.

 

Harvia Legend 240 SL on tarkoitettu sinulle, joka haluat lämmittää saunasi helposti toisesta huoneesta tai ulkoa käsin. Luukun kätisyys on mahdollista vaihtaa oman tarpeen mukaan. Kiukaassa on asennusta helpottavat säädettävät jalat.

 

Tekniset Tiedot

- Teho kW 21

- Paino kg 82

- Syvyys cm 60 + 18

- Leveys cm 60

- Korkeus cm 83

- Saunan minimikoko m3 10

- Saunan maksimikoko m3 24

- Kivimäärä kg max. 200 (Ø 10-15 cm)

- Tulitilan kansi mm 10

- Savuaukon halkaisija mm 115

- Säätöjalat mm 30

 

Asennusohjeet

 

Harvia Legend 240 SL -puukiuas tarjoaa kaksinverroin mahdollisuuksia nauttia lämmöstä. Legend-kiuas sijoitetaan saunan puolelle ja puut laitetaan tulipesään seinän toiselta puolelta.

 

 

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?