Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Koti » Sauna & Kiukaat » Sähkökiukaat » HARVIA CILINDRO SÄHKÖKIUAS PC110EE

HARVIA CILINDRO SÄHKÖKIUAS PC110EE

TOIMITUSKULUITTA
HARVIA CILINDRO SÄHKÖKIUAS PC110EE
HARVIA CILINDRO SÄHKÖKIUAS PC110EEHARVIA CILINDRO SÄHKÖKIUAS PC110EEHARVIA CILINDRO SÄHKÖKIUAS PC110EEHARVIA CILINDRO SÄHKÖKIUAS PC110EEHARVIA CILINDRO SÄHKÖKIUAS PC110EEHARVIA CILINDRO SÄHKÖKIUAS PC110EEHARVIA CILINDRO SÄHKÖKIUAS PC110EE
HARVIA CILINDRO SÄHKÖKIUAS PC110EE
Kiukaan antamaa löylyä voi säädellä pehmeästä kipakammaksi kohdistamalla löylynheitto joko kiukaan kylkeen tai suoraan kivipilarin päälle
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
829,00 €
Toimitusaika: 1-3 viikkoa

HARVIA CILINDRO SÄHKÖKIUAS PC110EE

Harvia Cilindro on 10,8 kW tehokas pilarikiuas 9-18 m3 saunaan. Kiukaan ulkovaippa on aukotettua ruostumatonta terästä. Kiukaan antamaa löylyä voi säädellä pehmeästä kipakammaksi kohdistamalla löylynheitto joko kiukaan kylkeen tai suoraan kivipilarin päälle. Cilindro on varustettu roiskevesisuojatulla digitaalisella ohjauskeskuksella.

 

Harvia Cilindro 10,8 kW sähkökiukaat tarjoavat kunnolla lämpöä ja nautinnollisia löylyjä suurempiin perhesaunoihin sekä saunoihin, joissa suuret lasipinnat kasvattavat kiuastehovaatimusta. Kiukaat ovat paitsi teholtaan, myös ulkomitoiltaan suurempia kuin muut Cilindro-mallit ja ne noudattavat samaa tasapainoista muotokieltä. 120 kiloa kiviä lämpenee kohtuullisessa ajassa ja löylyjen luonne on luonnollisesti upea.

 

Cilindro 110EE -mallit soveltuvat erinomaisesti lauteisiin upotettaviksi. Uusi upotuskaulus HPC2 toimii lämpösäteilysuojana, minkä ansiosta upotusaukko tehdään vain hieman kiuasta suuremmaksi ja kokonaisuus näyttää tyylikkään yhtenäiseltä. Roiskevesisuojatun digitaalisen kosketusohjauspaneelin voi sijoittaa saunaan, pesuhuoneeseen tai kuivaan tilaan.

 

Cilindro 110EE:n ulkovaippa on aukotettua ruostumatonta terästä. Kiukaan antamaa löylyä voi säädellä pehmeästä kipakammaksi kohdistamalla löylynheitto joko kiukaan kylkeen tai suoraan kivipilarin päälle.

 

Tekniset Tiedot

- Teho kW 10,80

- Paino kg 13

- Syvyys cm 36,5

- Leveys cm 36,5

- Korkeus cm 107

- Saunan minimikoko m3 9

- Saunan maksimikoko m3 18

- Saunan minimikorkeus 190

- Kivimäärä kg max. 120 (Ø 5–10 cm, AC3000)

- Käyttöjännite 3-vaiheinen 400 V 3N

- Liitäntäkaapeli (mm2) 5 x 2,5

- Sulake (A) 3 x 16

Liittyvät tuotteet
Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?