Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Koti » Sauna & Kiukaat » Saunatarvikkeet » Harvia Kaiutin FR16WP

Harvia Kaiutin FR16WP

TOIMITUSKULUITTA
Harvia Kaiutin FR16WP
Harvia Kaiutin FR16WP
Muovirakenteiset saunakaiuttimet ovat täysin vedenpitäviä, minkä vuoksi ne sopivat ongelmitta mihin tahansa märkään tilaan. Muista suunnitella johdotus ennen paneloinnin aloittamista.
Saatavuus Varastossa
Määrä kpl
Hinta
63,90 €

Harvia Kaiutin FR16WP

Saunakaiuttimet vahvistavat saunaelämystä; miellyttävä musiikki rentouttaa mielen. Liittämällä kaiuttimet musiikkilaitteisiisi voit nauttia haluamastasi musiikista saunatilassa. Muovirakenteiset saunakaiuttimet ovat täysin vedenpitäviä, minkä vuoksi ne sopivat ongelmitta mihin tahansa märkään tilaan. Muista suunnitella johdotus ennen paneloinnin aloittamista.

 

Tekniset Tiedot

- 6,5” laajakaistakaiutin

- IP65

- Nimellisteho 60 W

- Maksimiteho 80 W

- Taajuusvaste 60–15000 Hz

- Impedanssi 4 ohm

- Herkkyys 86 dB (1 W/1 m)

- Upotussyvyys 50 mm ja -halkaisija 142 mm

- Väri Valkoinen

- Paino kg 0,4

- Syvyys cm 5

- Leveys cm 14,2

- Korkeus cm 14,2

 

Harvia-saunakaiuttimet täydentävät saunaelämystäsi, sillä miellyttävä musiikki rentouttaa tutkitusti mieltä – etenkin omavalintainen lempimusiikkisi, olipa se klassista, poppia, räppiä tai vaikka meditatiivista laineiden liplatusta. Näin helppoa se on: liitä Harvian saunakaiuttimet musiikkilaitteeseesi ja siirry saunan lauteille nauttimaan musiikista. Muista kuitenkin suunnitella johdotus ennen paneloinnin aloittamista. Valittavanasi on valkoinen, täysin vedenpitävä kaiutin – joka soveltuu halutessasi myös kylpytilaan. Tai valitse tyylikäs, teräsrakenteinen harjatulla teräksisellä reunuksella viimeistelty kaiutin, jonka voi asentaa saunan seinään näkyvällekin paikalle. Äänenlaatu molemmissa kaiuttimissa on korvia hivelevä.

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?