Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Koti » Sisustus » Pintamateriaalit » Maalit Ja Puuvahat » KIVA 10 KALUSTELAKKA HIMMEÄ 9L

KIVA 10 KALUSTELAKKA HIMMEÄ 9L

TOIMITUSKULUITTA
KIVA 10 KALUSTELAKKA HIMMEÄ 9L
KIVA 10 KALUSTELAKKA HIMMEÄ 9L
KIVA 10 KALUSTELAKKA HIMMEÄ 9L
Soveltuu erinomaisesti myös lasten leikkikalujen suojaamiseen
Saatavuus Ei saatavana!
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Hinta
175,90 €

KIVA 10 KALUSTELAKKA HIMMEÄ 9L

Kovaa kulutusta kestävä sävytettävä kalustelakka. Väritön lakka jättää puun ominaisvärin kauniisti näkyviin ja sävytetyllä lakalla saat puulle kuultavan värin. Soveltuu erinomaisesti myös lasten leikkikalujen suojaamiseen.

 

TYYPPI

Vesiohenteinen, kellastumaton, sävytettävä akrylaattilakka sisäkäyttöön.

 

SOVELTUVUUS

Puupinnoille kuivissa sisätiloissa käyttöohjeen mukaan. Ei sovellu lattioiden lakkaamiseen (käytä lattioiden lakkaukseen Parketti-Ässä -lattialakkaa).

 

KÄYTTÖKOHTEET

Huonekalut kuten pöydät, tuolit, kirjahyllyt ym., leikkikalut sekä paneeliseinät, puukatot, ovet ja vastaavat puupinnat. Soveltuu myös maalattujen ja petsattujen pintojen suojalakkaukseen.

 

Käsittelyolosuhteet

Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva, lämpötilan vähintään +10ºC ja ilman suhteellisen kosteuden 30 - 80 %.

 

Esikäsittely

Uusi puupinta: Puhdista puupinta liasta ja pölystä. Kostuta se kevyesti vedellä, anna kuivua ja hio nousseet puukuidut pois. Poista hiontapöly. 

 

Ennen lakattu pinta: Pese pinta Maalipesulla ja huuhdo huolellisesti vedellä. Hio pinta himmeäksi. Poista erittäin huonokuntoinen lakkapinta kokonaan maalinpoistoaineella tai hiomalla. Käsittele kuten uusi puupinta.

 

Lakkaus

Sekoita Kiva kalustelakka huolellisesti pohjaa myöten ennen käyttöä ja ajoittain käytön aikana. Ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä siveltimellä, sienellä tai ruiskulla 2-3 kertaa. 

 

Mikäli käytät sävytettyä tuotetta, suorita ensin koelakkaus erilliselle puukapulalle varmistuaksesi oikeasta väristä. Käsitellyn pinnan lopullinen väri riippuu puun lajista, kovuudesta ja alkuperäisestä värisävystä sekä käsittelykertojen määrästä. Ohenna sävytetty lakka ensimmäiseen käsittelyyn n. 20-30% vedellä. Yleensä toivottu väri ja kiiltoaste saavutetaan kahden kerran käsittelyllä. Käsittele pinnat aina yhtäjaksoisesti kokonaan ja suurilla paneelipinnoilla muutama lauta kerrallaan yhtenäisen värin aikaansaamiseksi.

 

Työvälineiden puhdistus

Pese työvälineet vedellä. Hieman kovettuneen lakan poistoon suositellaan Tikkurilan Pensselipesua.

 

Hoito-ohjeet

Tarvittaessa aikaisintaan n. kahden viikon kuluttua lakkaamisesta: 

Puhdista pinta kevyesti nihkeäksi puristetulla siivousvälineellä, pehmeällä harjalla, pesusienellä tai siivousliinalla ja neutraalilla (pH 6-8) pesuaineella. Pinta ei saa jäädä märäksi. Erittäin likaiset pinnat voidaan puhdistaa heikosti emäksisellä (pH 8-10) pesuliuoksella esim. siivouspyyhettä tai pesusientä käyttäen. Huuhtele pinta huolellisesti.

 

Huoltokäsittely

Kiva kalustelakalla lakatut pinnat voit huoltolakata samantyyppisellä vesiohenteisella lakalla. Katso kohta esikäsittely.

 
Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?