Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Koti » Sisustus » Pintamateriaalit » Maalit Ja Puuvahat » OSMO COLOR PUUVAHA 0,375L

OSMO COLOR PUUVAHA 0,375L

TOIMITUSKULUITTA
OSMO COLOR PUUVAHA 0,375L
OSMO COLOR PUUVAHA 0,375LOSMO COLOR PUUVAHA 0,375LOSMO COLOR PUUVAHA 0,375LOSMO COLOR PUUVAHA 0,375L
OSMO COLOR PUUVAHA 0,375L
Monikäyttöinen Osmo Color Puuvaha perustuu luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Sävy
Määrä kpl
Hinta
32,95 €

OSMO COLOR PUUVAHA 0,375L

Monikäyttöinen Osmo Color Puuvaha perustuu luonnon kasviöljyihin ja -vahoihin. Puuvahattu pinta on huokoinen ja hengittävä. Se tuntuu miellyttävältä ja kestää hyvin normaalia kulutusta.

 

 

SUOJAA JA SÄVYTTÄÄ PUUPINNAT SISÄTILOISSA

 

 

Puuvahattu pinta on joustava, joten Puuvahaa voi käyttää myös kylmissä ja kosteissa sisätiloissa. Oikein käsitelty silkinkiiltoinen pinta hylkii vettä ja kestää hyvin myös värjääviä aineita, kuten mehua, kolajuomia, kahvia ja viiniä, joten pienet arkipäivän vahingot on helppo puhdistaa pinnalta pois.Puuvahat eivät sisällä eliömyrkkyjä tai säilöntäaineita. Kuivuttuaan puuvahattu pinta on turvallinen ihmisille, eläimille ja kasveille. 

 

 

Käyttökohteet

Puupinnat sisätiloissa. Puuvaha sopii käytettäväksi seinien, kattojen, huonekalujen ja kalusteiden, väliovien ja lasten lelujen käsittelyyn. Puuvahaa voi käyttää kertalevityksenä myös keittiön työtasojen sävyttämiseen, jolloin tasot viimeistellään TopOil-öljyvahalla.Puuvahaa voi käyttää myös kosteissa ja kylmissä tiloissa, kuten kylpy- ja pesuhuoneessa taikka lasten leikkimökissä. Emme suosittele Puuvahaa saunan löylyhuoneeseen.

 

 

Soveltuvuus

Puuvaha sopii käytettäväksi sekä hiotuille että höylätyille, puupuhtaille tai aiemmin öljykäsitellyille, huokoisille puupinnoille. Ei sovellu käytettäväksi trooppisille kovapuille.

 

 

Käsittelykerrat

Yhdestä kahteen käsittelykertaa riippuen värisävystä, toivotusta värin voimakkuudesta, alustasta, puulajista ja käyttökohteesta.

 

 

Kiiltoaste

Kertakäsitelty pinta on silkinhimmeä. Kahteen kertaan puuvahattu pinta on silkinkiiltoinen. Tuote 3186, mattalumi, jättää pinnan mataksi.

 

 

Riittävyys

1 litra riittää noin 24 m2:n kertakäsittelyyn tai 14 m2:n kaksinkertaiseen käsittelyyn uutta sileää puupintaa. Vanhalla, kuluneella tai karkealla pinnalla kulutus voi olla suurempaa.

 

 

Pakkauskoot

0,125 litraa; 0,375 litraa; 0,75 litraa ja 2,5 litraa. Voimakkaat värisävyt, punainen, keltainen, vihreä ja sininen, löytyvät vain pienissä pakkauksissa.

 

 

Työvälineeksi sopii

Osmo-sivellin, vaahtomuovisivellin, Puuvahausliina tai Osmo-mikrokuiturulla

 

 

Kaikki Osmo Color Puuvahat ovat keskenään sekoitettavissa. Jos et löytänyt sopivaa väriä Puuvahojen valmiista sävyistä, voit sekoittaa oman värisävysi helposti myös itse. Huomaa, että värisävyyn vaikuttaa aina myös käytetty puulaji ja levitysmenetelmä. Jotta varmistuisit valinnastasi, suosittelemme värin kokeilemista ennen työn aloittamista.

 

                                 

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?