Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Koti » Sisustus » Pintamateriaalit » Maalit Ja Puuvahat » Terassimaali V33

Terassimaali V33

TOIMITUSKULUITTA
Terassimaali V33
Terassimaali V33Terassimaali V33Terassimaali V33Terassimaali V33Terassimaali V33Terassimaali V33Terassimaali V33Terassimaali V33
Terassimaali V33
KÄYTTÖKOHDE Terassimaali on ideaali puupintaisille ulkoterasseille: pehmeille, koville, eksoottisille, tasaisille ja uritetuille puulaaduille.
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Koko / Väri
Määrä kpl
Hinta
49,90 €
- Riittoisuus 1L = 10m²
- Levitys Sivellin, tela jossa 3-5 mm nukka
- Kuivumisaika 8 tuntia kerrosten välillä
- 24h täysin kuiva

Terassimaali V33

 

KÄYTTÖ

Ihanteelliset käyttöolosuhteet: kuiva, poutasää 12° ja 25 °C välillä. Emme suosittele terassimaalin käyttöä voimakkaassa tuulessa ja huonon ilman uhatessa.

Sekoita hyvin ennen käyttöä ja käytön aikana. Sekoita sekoittajalla tai pitkällä tikulla hyvin pohjaa myöten, kunnes maalin väri on tasainen. Ohenna ensimmäinen kerros 10 % vedellä ja levitä ohuesti. Levitä max. 2 ohutta kerrosta. Tee koesively huomaamattomaan kohtaan, varmistaaksesi värin oikeellisuus ja toimivuus. Levitä maali siveltimellä urissa ja reunoissa 2 m² kerralla, jonka jälkeen käytä telaa eri suuntaan (eteen-taakse ja sivuttain) välttääksesi liiallista maalin määrää. Anna kuivua 8 tuntia ennen toisen kerroksen levittämistä. Anna kuivua vielä seuraavat 48h ennen terassin kevyttä käyttöä. Uusintakerrosten levitys terassimaalilla: Pese pinta huolellisesti ja poista lehdet / sammaleet ja ylimääräiset öljytahrat.

 

KÄYTTÖKOHDE

Terassimaali on ideaali puupintaisille ulkoterasseille: pehmeille, koville, eksoottisille, tasaisille ja uritetuille puulaaduille.

 

Anti-slip*: Luokka PN12 standardin AFNOR XP P05-011 mukaan, anti-slip menetelmä ei sovellu uima-altaiden reunoille.

 

ESIKÄSITTELY

Hio käsittelemätön puu 120-150 karhealla paperilla varmistaaksesi maalin täydellisen kiinnittymisen.

Puupinnat, jotka on aiemmin käsitelty öljyllä, maalilla tai puunsuojalla: hio pintaa 120-150 karhealla paperilla, kunnes saat puun paljaaksi. Lopullinen tarkistus ennen käyttöä vesitippatestillä: Tiputa pieni määrä vettä pintaan, jos vesi imeytyy puuhun, pinta voidaan käsitellä. Jos vesitippa jää pintaan helmeksi, pintaa on hiottava lisää. Varmista, että puussa ei ole pölyä, rasvaa tai levää. Poista rasva pinnasta asetonilla. Jos pinnassa on levää, puhdista pinta siihen soveltuvalla pesuaineella ja huuhtele vedellä. Anna kuivua min. 24h.

 

Uusi terassipuu voidaan käsitellä aikaisintaan 3kk kuluttua, tällöin puun imukyky on riittävä maalin kiinnittymiseen.

 

- Riittoisuus 1L = 10m²
- Levitys Sivellin, tela jossa 3-5 mm nukka
- Kuivumisaika 8 tuntia kerrosten välillä
- 24h täysin kuiva

 

Vinkit
Maalin anti-slip pinnoite kestää kulutusta, pesua sekä vaihtelevia sääolosuhteita erityisen hyvin vuosien ajan. Voidaan myös käyttää seinissä ja kalusteissa.

Maali on vesiohenteinen, työvälineet pestään vedellä.

 

                   

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?