Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Koti » Sisustus » Pintamateriaalit » Maalit Ja Puuvahat » Tikkurila Luja 20 Pintamaali A-Pohja

Tikkurila Luja 20 Pintamaali A-Pohja

Tikkurila Luja 20 Pintamaali A-Pohja
Tikkurila Luja 20 Pintamaali A-PohjaTikkurila Luja 20 Pintamaali A-PohjaTikkurila Luja 20 Pintamaali A-PohjaTikkurila Luja 20 Pintamaali A-PohjaTikkurila Luja 20 Pintamaali A-Pohja
Tikkurila Luja 20 Pintamaali A-Pohja
Luja 20 Ei homehdu!
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Koko
Määrä kpl
Hinta
26,95 €

Tikkurila Luja 20 Pintamaali A-Pohja

Paras valinta tilaan, joka on alttiina lialle ja kovalle rasitukselle. Kestää pesua voimakkailla pesuaineilla. Sisältää maalikalvoa suojaavaa homeenestoainetta. Myös kosteisiin tiloihin kuten kylpyhuoneisiin ja pukutiloihin. Vähäpäästöinen ja erittäin kestävä M1-luokan tuote.

 

Vesiohenteinen Luja 20 sopii sisäseinien ja -kattojen maalaamiseen niin kodeissa kuin isommissa julkisissa tiloissakin. Käyttökohteita ovat esimerkiksi eteisaulat, porraskäytävät, sairaalatilat ja muut kovaan rasitukseen joutuvat tilat. Maali on homesuojattu, ja siksi sitä voidaan käyttää myös kosteissa tiloissa. Luja 20 on vähäpäästöinen ja kestää hyvin pesemistä, kulutusta ja esimerkiksi desinfiointiaineita. Maalipinta on kosketuskuiva noin kahden tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa noin neljän tunnin kuluttua maalaamisesta. Työvälineet pestään vedellä.

 

Kovan rasituksen maali
Maalipinnalta vaaditaan erityistä kestävyyttä muun muassa porraskäytävissä, eteisissä ja pesuhuoneissa. Tikkurilan kovaa rasitusta kestävä Luja on palvellut näissä erityisen vaativissa tiloissa jo vuosien ajan.

 

Vaativiin kohteisiin
Kemikaalinkeston ja hyvän puhdistettavuutensa ansiosta tuotetta voidaan menestyksellisesti käyttää kodin vaativimmissa tiloissa.

 

- väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin
- puolihimmeä (kiiltoryhmä 4)
- riittoisuus: 5–8 m²/l
- kuiva-ainepitoisuus n. 40 tilavuusprosenttia
- tiheys n. 1,2 kg/l
- EU VOC -raja-arvo (kat A/a): 30 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 30 g/l.

 

Vaaralausekkeet
H412 Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
EUH208 Sisältää 1,2-bentsisotiatsol-3(2H)-oni, 5-Kloori-2-metyyli-4-isotiatsolin-3-onin [EY nro 247-500-7] ja 2-metyyli-4-isotiatsolin-3-onin [EY nro 220-239-6] (3:1) seos ja 2-oktyyli-2H-isotiatsol-3-oni.
Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

 

Faroangivelser
H412 Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.
EUH208 Innehåller 1,2-bentsisotiazol-3(2H)-on, 5-Klor-2-metyyli-4-isotiazol-3-on [EG nr 247-500-7] och 2-metyl-4-isotiazol-3-on [EG nr 220-239-6] (3:1) blandning och 2-oktyl-2H-isotiazol-3-on.
Kan orsaka en allergisk reaktion.

 

 

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?