Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Koti » Sisustus » Pintamateriaalit » Maalit Ja Puuvahat » V33 AMME- JA PESUALLASMAALI 1L WHITE

V33 AMME- JA PESUALLASMAALI 1L WHITE

TOIMITUSKULUITTA
V33 AMME- JA PESUALLASMAALI 1L WHITE
V33 AMME- JA PESUALLASMAALI 1L WHITE
V33 AMME- JA PESUALLASMAALI 1L WHITE
Vesiohenteinen, 100-prosenttisesti vedenpitävä maali suoraan ammeisiin ja pesualtaisiin
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
55,90 €

V33 AMME- JA PESUALLASMAALI 1L WHITE

Vesiohenteinen, 100-prosenttisesti vedenpitävä maali suoraan ammeisiin ja pesualtaisiin. Erittäin kestävä pinta toistuvaan käyttöön veden alla. Erinomainen tarttuvuus kiiltäville koville pinnoille ilman pohjamaalia. Sisäkäyttöön.

 

V33 Amme- ja pesuallasmaali on erittäin kestävä valkoinen remontointimaali, jolla voi helposti uudistaa ja raikastaa vanhan ammeen tai pesualtaan ilmeen ilman kallista ja aikaa vievää remonttia tai kalusteiden vaihtamista. Amme- ja pesuallasmaali tarttuu erinomaisesti koville kiiltäville pinnoille ilman pohjamaalausta.

 

V33:n Amme- ja pesuallasmaali kestää kovaa kulutusta ja toistuvaa käyttöä veden alla. Maali on kuivuttuaan täysin vedenpitävä. Maali on vesiohenteinen ja kestää päivittäistä käyttöä. Se kiinnittyy erinomaisesti ilman pohjamaalia puhtaalle, tasaiselle ja kovalle pinnalle ja kestää veden sekä pesuaineiden aiheuttamaa rasitusta sekä kostean tilan suuriakin lämpötilanvaihteluita.

 

Amme- ja pesuallasmaalilla voidaan maalata pesutiloja, pesualtaita, ammeita, suihkualtaita ja bideitä kosteissa sisätiloissa. Pesuallasmaali soveltuu monenlaisille materiaaleille, mm. emaloidulle posliinille tai teräkselle sekä marmorille ja PVC-muoville.

 

OMINAISUUDET
- sopii ammeiden ja pesualtaiden maalaamiseen
- saatavana useita sävyjä
- kuivumisaika: 8 tuntia
- pinta käyttövalmis 7 vrk:n kuluttua
- riittoisuus: 6 m²/l
- kiiltoaste: semi gloss 50
- väri: valkoinen

 

KÄYTTÖOHJE

Poista silikonisaumat ja esikäsittele maalattava pinta pakkauksen ohjeen mukaan. Pinnan pesu ja huolellinen esikäsittely parantavat maalin tarttumista ja tekevät lopputuloksesta kauniin ja kestävän.

 

Lisää pakkauksessa oleva lisäaine maalin sekaan ja sekoita. Irrota hanat ja viemäriosat tai suojaa ne maalarinteipillä. Maalaa kaksi kerrosta. Pinta voidaan maalata toiseen kertaan 8 tunnin kuluttua maalaamisesta. Suojaa pinta lopuksi suojalakalla.

 

Maalattu pesuallas tai amme voidaan ottaa käyttöön viikon kuluttua maalaamisesta: silloin maalipinta kestää jatkuvaa veden ja pesuaineiden vaikutusta. Käsittele kuitenkin maalattua pintaa erityisen varoen ensimmäisten 20 päivän ajan.

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?