Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Koti » Sisustus » Pintamateriaalit » Maalit Ja Puuvahat » V33 KEITTIÖ REMONTOINTIMAALI

V33 KEITTIÖ REMONTOINTIMAALI

TOIMITUSKULUITTA
V33 KEITTIÖ REMONTOINTIMAALI
V33 KEITTIÖ REMONTOINTIMAALI V33 KEITTIÖ REMONTOINTIMAALI V33 KEITTIÖ REMONTOINTIMAALI V33 KEITTIÖ REMONTOINTIMAALI V33 KEITTIÖ REMONTOINTIMAALI V33 KEITTIÖ REMONTOINTIMAALI V33 KEITTIÖ REMONTOINTIMAALI V33 KEITTIÖ REMONTOINTIMAALI V33 KEITTIÖ REMONTOINTIMAALI V33 KEITTIÖ REMONTOINTIMAALI V33 KEITTIÖ REMONTOINTIMAALI V33 KEITTIÖ REMONTOINTIMAALI V33 KEITTIÖ REMONTOINTIMAALI V33 KEITTIÖ REMONTOINTIMAALI V33 KEITTIÖ REMONTOINTIMAALI V33 KEITTIÖ REMONTOINTIMAALI V33 KEITTIÖ REMONTOINTIMAALI V33 KEITTIÖ REMONTOINTIMAALI V33 KEITTIÖ REMONTOINTIMAALI V33 KEITTIÖ REMONTOINTIMAALI V33 KEITTIÖ REMONTOINTIMAALI
V33 KEITTIÖ REMONTOINTIMAALI
Vesiohenteinen, tahran- ja iskunkestävä maali keittiön kalusteille, työtasoille, välitilan kaakeleille sekä kodinkoneille ja lämpöpattereille ilman pohjamaalia
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Koko / Väri
Määrä kpl
Hinta
33,90 €
VÄRIT: WHITE, COTTON, CACTUS, SOFT GREY, WHITE MATT, SMOKE BLACK MATT

V33 KEITTIÖ REMONTOINTIMAALI

Vesiohenteinen, tahran- ja iskunkestävä maali keittiön kalusteille, työtasoille, välitilan kaakeleille sekä kodinkoneille ja lämpöpattereille ilman pohjamaalia. Maali kestää lämpöä +100 °C:seen saakka. Sisäkäyttöön.

 

Keittiön pinnoille tarkoitettu V33-remontointimaali on vesiohenteinen maali, jolla keittiön ilmeen uudistaminen käy helposti ja nopeasti. V33-remontointimaali sopii niin keittiön kalusteille, työtasoille, välitilan kaakeleille kuin kodinkoneille ja lämpöpattereillekin – eikä erillistä pohjamaalausta tarvita.

 

Aina ei kannata tehdä kallista ja aikaa vievää remonttia, joka vaatii ammattilaisen osaamista. Kodin pinnat on helppo ja nopea uudistaa maalaamalla ne kestävällä ja monikäyttöisellä V33-maalilla, joka soveltuu monenlaisten pintojen maalaamiseen ja kestää hyvin kulutusta.

 

Vesiohenteinen keittiön kaakeleiden ja muiden pintojen maalaamiseen tarkoitettu V33-maali on todella monikäyttöinen: sillä voi maalata keittiön kalusteet, välitilan kaakelit, työtasot, ovet, ikkunanpuitteet ja jopa kodinkoneet ja lämpöpatterit.

 

Maalia voidaan käyttää sekä uusille että vanhoille käsitellyille tai käsittelemättömille puupinnoille, melamiini-, laminaatti-, kaakeli-, kipsilevy-, lasi-, alumiini-, metalli- ja PVC-muovipinnoille sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetuille pinnoille.

 

Maalattavaa pintaa ei tarvitse erikseen pohjamaalata, sillä V33-remontointimaalin erityinen koostumus tekee siitä erinomaisesti kovaankin pintaan kiinnittyvän sekä kolhuja ja tahroja kestävän. Pinnan huolellinen esikäsittely ennen maalaamista on kuitenkin tärkeää onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi.

 

Maali kestää myös normaalia korkeampia lämpötiloja kuten kuumia roiskeita keittiön työtasolla tai välitilan kaakelipinnalla sekä lämpötilan vaihteluita varaavien takkojen ja lämpöpatterien pinnoilla – ilman kellastumista.

 

OMINAISUUDET
- keittiön pintojen maalaamiseen
- saatavana useita sävyjä
- kuivumisaika: 6 tuntia
- käyttövalmis: 48 tunnin kuluttua
- riittoisuus: 12 m²/l
- lämpötilankesto: 100 °C
- kiiltoaste: satin 25
- värit: WHITE, COTTON, CACTUS, SOFT GREY, WHITE MATT, SMOKE BLACK MATT

 

KÄYTTÖOHJE

Pinnan pesu ja huolellinen, ohjeen mukainen esikäsittely parantavat maalin tarttumista ja tekevät lopputuloksesta kauniin ja kestävän. Maali soveltuu vain kuiviin sisätiloihin. Tutustu huolellisesti pakkauksessa oleviin käyttöohjeisiin.

Pakkauksessa on mukana telakaukalo, joka helpottaa työvälineiden ja maalin käyttöä. Maalaa kaksi kerrosta. Toinen kerros voidaan maalata 6 tunnin kuluttua ensimmäisen kerroksen jälkeen. Pinta on käyttövalmis 48 tunnin kuluttua maalaamisesta. Suojaa vaakatasossa olevat pinnat kuten työtasot lopuksi V33:n suojalakalla.

Valmis maalipinta on helppo puhdistaa miedoilla pesuaineilla. Maalipinta kestää hyvin puhdistusta ja kulutusta.

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?