Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Koti » Sisustus » Pintamateriaalit » Maalit Ja Puuvahat » V33 KYLPYHUONE REMONTOINTIMAALI

V33 KYLPYHUONE REMONTOINTIMAALI

TOIMITUSKULUITTA
V33 KYLPYHUONE REMONTOINTIMAALI
V33 KYLPYHUONE REMONTOINTIMAALI V33 KYLPYHUONE REMONTOINTIMAALI V33 KYLPYHUONE REMONTOINTIMAALI V33 KYLPYHUONE REMONTOINTIMAALI V33 KYLPYHUONE REMONTOINTIMAALI V33 KYLPYHUONE REMONTOINTIMAALI V33 KYLPYHUONE REMONTOINTIMAALI V33 KYLPYHUONE REMONTOINTIMAALI V33 KYLPYHUONE REMONTOINTIMAALI V33 KYLPYHUONE REMONTOINTIMAALI V33 KYLPYHUONE REMONTOINTIMAALI V33 KYLPYHUONE REMONTOINTIMAALI V33 KYLPYHUONE REMONTOINTIMAALI V33 KYLPYHUONE REMONTOINTIMAALI V33 KYLPYHUONE REMONTOINTIMAALI V33 KYLPYHUONE REMONTOINTIMAALI V33 KYLPYHUONE REMONTOINTIMAALI V33 KYLPYHUONE REMONTOINTIMAALI V33 KYLPYHUONE REMONTOINTIMAALI V33 KYLPYHUONE REMONTOINTIMAALI V33 KYLPYHUONE REMONTOINTIMAALI
V33 KYLPYHUONE REMONTOINTIMAALI
Vesiohenteinen, vedenkestävä pinta kylpyhuoneen kaikille seinä- ja kalustepinnoille
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Koko / Väri
Määrä kpl
Hinta
45,90 €
VÄRIT: FEATHER, WHITE, RYE, ANTHRACITE, POWDER PINK, DOLPHIN GREY

V33 KYLPYHUONE REMONTOINTIMAALI

Vesiohenteinen, vedenkestävä pinta kylpyhuoneen kaikille seinä- ja kalustepinnoille. Kestää suuria lämpötilan vaihteluita, eikä vaadi pohjamaalia erinomaisen tartunnan takia. Helppo pestä ja huoltaa. Sisäkäyttöön.

 

V33 Kylpyhuoneen Remontointimaali on vesiohenteinen maali, joka on tarkoitettu kylpyhuoneen pintojen maalaamiseen. Kylpyhuoneen V33-remontointimaalilla voi maalata esimerkiksi seinäkaakelit tai kalusteet.

Aina ei kannata tehdä kallista ja aikaa vievää remonttia, joka vaatii ammattilaisen osaamista. Jopa kylpyhuoneen pinnat voidaan uudistaa helposti ja nopeasti maalaamalla.

 

Kylpyhuoneen seinälaattojen ja muiden kostean tilan pintojen maalaamiseen kehitetty V33-remontointimaali muodostaa kosteutta ja kulutusta kestävän pinnan. Pohjamaalausta ei tarvita, sillä maalin tarttuvuus on erinomainen myös koviin pintoihin. Huolellinen esikäsittely on kuitenkin tärkeä työvaihe ennen kaakelimaalin käyttöä.

Laattalattian maalaamiseen kannattaa käyttää erityisesti lattioille tarkoitettua kaakelimaalia.

 

V33-maali soveltuu todella monenlaisille pinnoille: kalusteille, seinäkaakeleille, työtasoille, oviin ja ikkunoihin. Maalia voidaan käyttää sekä uusille että vanhoille puupinnoille, melamiini-, laminaatti-, kaakeli-, kipsilevy-, lasi-, alumiini-, metalli- ja PVC-pinnoille sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetuille pinnoille.

 

Maalattavaa pintaa ei tarvitse erikseen pohjamaalata, sillä V33-remontointimaalin erityinen koostumus tekee siitä erinomaisesti tarttuvan, myös koviin pintoihin. Maali on vedenkestävä ja se kestää päivittäistä käyttöä sekä suuriakin lämpötilanvaihteluita.

 

Mikrohuokoinen koostumus jättää kaakelisaumat hengittäväksi, joten kosteus pääsee haihtumaan normaalisti.

 

OMINAISUUDET
- sopii mm. kylpyhuoneen seinälaattojen maalaamiseen
- saatavana useita sävyjä
- kuivumisaika: 6 tuntia
- pinta käyttövalmis 24 tunnin kuluttua
- pinta vedenkestävä 48 tunnin kuluttua
- riittoisuus: 12 m²/l
- kiiltoaste: semi gloss 50
- väri: FEATHER, WHITE, RYE, ANTHRACITE, POWDER PINK, DOLPHIN GREY 

 

KÄYTTÖOHJE

Pinnan pesu ja huolellinen, ohjeen mukainen esikäsittely parantavat maalin tarttumista ja tekevät lopputuloksesta kauniin ja kestävän. Tutustu huolellisesti pakkauksessa oleviin käyttöohjeisiin.

 

Pakkauksessa on mukana telakaukalo, joka helpottaa työvälineiden ja maalin käyttöä. Maalaa kaksi kerrosta. Toinen kerros voidaan maalata 6 tunnin kuluttua ensimmäisen kerroksen jälkeen. Pinta on käyttövalmis 24 tunnin kuluttua ja vedenkestävä 48 tunnin kuluttua maalaamisesta. Suojaa vaakatasossa olevat pinnat kuten työtasot lopuksi V33:n suojalakalla.

 

Valmis maalipinta on helppo puhdistaa miedoilla pesuaineilla. Maalipinta kestää hyvin puhdistusta ja kulutusta.

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?