Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Koti » Sisustus » Pintamateriaalit » Maalit Ja Puuvahat » V33 REMONTOINTIMAALI LATTIAT JA PORTAAT

V33 REMONTOINTIMAALI LATTIAT JA PORTAAT

TOIMITUSKULUITTA
V33 REMONTOINTIMAALI LATTIAT JA PORTAAT
V33 REMONTOINTIMAALI LATTIAT JA PORTAATV33 REMONTOINTIMAALI LATTIAT JA PORTAATV33 REMONTOINTIMAALI LATTIAT JA PORTAATV33 REMONTOINTIMAALI LATTIAT JA PORTAATV33 REMONTOINTIMAALI LATTIAT JA PORTAATV33 REMONTOINTIMAALI LATTIAT JA PORTAATV33 REMONTOINTIMAALI LATTIAT JA PORTAATV33 REMONTOINTIMAALI LATTIAT JA PORTAATV33 REMONTOINTIMAALI LATTIAT JA PORTAATV33 REMONTOINTIMAALI LATTIAT JA PORTAATV33 REMONTOINTIMAALI LATTIAT JA PORTAATV33 REMONTOINTIMAALI LATTIAT JA PORTAATV33 REMONTOINTIMAALI LATTIAT JA PORTAATV33 REMONTOINTIMAALI LATTIAT JA PORTAATV33 REMONTOINTIMAALI LATTIAT JA PORTAAT
V33 REMONTOINTIMAALI LATTIAT JA PORTAAT
V33-lattiamaali puulle on vesiohenteinen, kestävä lattiamaali, joka soveltuu lakattujen ja maalattujen puu- ja parkettilattioiden sekä laminaattilattioiden maalaukseen
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Koko / Väri
Määrä kpl
Hinta
45,90 €
- väri:TITANIUM, TAUPE, WHITE, FEATHER, CARBON, TARMAC,

V33 REMONTOINTIMAALI LATTIAT JA PORTAAT

Vesiohenteinen lattiamaali eri lattiapinnoille, esimerkiksi kaakeleille. Sekä kuiviin kuiviin että kosteisiin tiloihin. Kestää arjen kulutusta, eikä vaadi pohjamaalia erinomaisen tartunnan takia. Helppo pestä ja huoltaa. Sisäkäyttöön.

 

Lattioiden ja portaiden maalaamiseen tarkoitettu V33-remontointimaali on monikäyttöinen tuote erilaisten kodin lattiapintojen uudistamiseen. Maali sopii sekä kuiviin että kosteisiin sisätiloihin, joten sillä voi maalata jopa kylpyhuoneen laattalattian.

 

V33-lattiamaali muodostaa kosteutta ja kovaakin kulutusta kestävän pinnan. Maalipinta on vedenkestävä, ja se kestää hyvin myös suuria lämpötilanvaihteluita. V33-maalilla maalattu pinta on helppo huoltaa ja pitää puhtaana.

Pohjamaalausta ei tarvita, sillä maalin tarttuvuus on erinomainen myös koviin lattiamateriaaleihin, kuten kaakeleihin. Pinnan huolellinen esikäsittely on kuitenkin olennainen työvaihe ennen maalaamista.

 

V33:n lattia- ja porrasmaali soveltuu monille eri lattiamateriaaleille: uudelle ja vanhalle laattalattialle, betonille, marmorille, graniitille ja pinnoille, jotka ovat käsittelemätöntä, lakattua tai maalattua puuta, laminaattia tai lasitettua tai keraamista kiveä.

 

Lattiamaalilla voidaan maalata kylpyhuoneen ja saunan kaakeli-, betoni- ja kivilattiat. Maalin mikrohuokoinen koostumus jättää kaakelisaumat hengittäväksi, joten kosteus pääsee haihtumaan normaalisti.

 

OMINAISUUDET
- sopii mm. kylpyhuoneen laattalattian maalaamiseen
- saatavana useita sävyjä
- kuivumisaika: 3 tuntia
- pinta käyttövalmis 24 tunnin kuluttua
- pinta vedenkestävä 48 tunnin kuluttua
- riittoisuus: 12 m²/l
- kiiltoaste: satin 25
- väri: TITANIUM, TAUPE, WHITE, FEATHER, CARBON, TARMAC,

 

KÄYTTÖOHJE

Pinnan pesu ja huolellinen, ohjeen mukainen esikäsittely parantavat maalin tarttumista ja tekevät lopputuloksesta kauniin ja kestävän. Tutustu huolellisesti pakkauksessa oleviin käyttöohjeisiin.

 

Pakkauksessa on mukana telakaukalo, joka helpottaa työvälineiden ja maalin käyttöä. Maalaa kaksi kerrosta. Toinen kerros voidaan maalata 3 tunnin kuluttua ensimmäisen kerroksen jälkeen. Pinta on käyttövalmis 24 tunnin kuluttua ja vedenkestävä 48 tunnin kuluttua maalaamisesta.

 

Valmis maalipinta on helppo puhdistaa miedoilla pesuaineilla. Maalipinta kestää hyvin puhdistusta ja kulutusta.

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?