Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Koti » Sisustus » Pintamateriaalit » Maalit Ja Puuvahat » V33 SUOJALAKKA TYÖTASOILLE 500ML

V33 SUOJALAKKA TYÖTASOILLE 500ML

TOIMITUSKULUITTA
V33 SUOJALAKKA TYÖTASOILLE 500ML
V33 SUOJALAKKA TYÖTASOILLE 500ML
Puu- ja parkettilattioiden käsittelyyn ennen maalausta. Estää naulojen ruosteen ja oksan hartsin tunkeutumisen maalipinnan läpi
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
25,90 €

V33 SUOJALAKKA TYÖTASOILLE 500ML

Vesiohenteinen suojalakka, joka suojaa työtasoja naarmuuntumiselta. Äärimmäisen kestävä tahroille ja rasvalle. Maitomainen, itsestään tasoittuva lakka levitetään suoraan maalipinnan päälle. Helppo pestä ja huoltaa. Sisäkäyttöön.

 

V33-suojalakka suojaa ja viimeistelee V33-remontointimaaleilla maalatut keittiön ja kylpyhuoneen työtasot sekä muut vaakapinnat. Suojalakka levitetään suoraan maalin päälle. Lakka tasoittuu itsestään ja muodostaa erittäin kestävän, tahroja ja rasvaa hylkivän pinnan.

 

V33:n Täydellinen Remontointi -sarjan suojalakka on maitomainen vesiohenteinen lakka, joka on tarkoitettu V33-maaleilla maalattujen, kovalle kulutukselle joutuvien vaakapintojen, kuten työtasojen ja kalusteiden, suojaamiseen keittiöissä ja kylpyhuoneissa. Suojalakalla käsitelty maalipinta kestää hyvin arjen kulutusta, naarmuuntumista, hankausta ja puhdistusta.

 

V33-suojalakka kiinnittyy erinomaisesti maalattuun pintaan ja kestää hyvin kolhuja, tahroja sekä normaalia korkeampia lämpötiloja, kuten kuumia roiskeita keittiön työtasolla sekä lämpötilan vaihteluja kosteissa tiloissa. Lakattu maalipinta on helppo puhdistaa ja pitää hyvässä kunnossa.

 

OMINAISUUDET
- kuivumisaika: 4 tuntia
- käyttövalmis 24 tunnin kuluttua käsittelystä
- riittoisuus: 10 m²/l
- kiiltoaste: satin 25
- väri: kirkas

 

KÄYTTÖOHJE

Anna maalin ensin kuivua käyttövalmiiksi ennen suojalakan levittämistä (24 h). Tyhjennä mukana oleva lisäainepakkaus lakan joukkoon ja levitä lakka tasaisin ristikkäisin vedoin sopivalla telalla tai siveltimellä kahteen kertaan. Toinen kerros voidaan levittää 4 tunnin kuluttua ensimmäisestä kerroksesta. Käsittele lakattua pintaa varoen ensimmäisten 20 vuorokauden ajan.

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?