Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Koti » Sisustus » Pintamateriaalit » Parketit » Lapua Floors 150 Rustic Pale Parketti

Lapua Floors 150 Rustic Pale Parketti

TOIMITUSKULUITTA
Lapua Floors 150 Rustic Pale Parketti
Lapua Floors 150 Rustic Pale Parketti
Lapua Floors 150 Rustic Pale 39,90 €/m² (Tammiparketti)
Saatavuus Ei saatavana!
Hinta
136,46 €
Yhteen pakettiin sisältyy 3,42 m² edestä tammiparkettia

Tilaa mallipala veloituksetta, laita sähköpostia: ilkka.takala@oivarauta.fi

Lapua Floors 150 Rustic Pale Parketti

Lapua Floors 150 Rustic Pale -parketin pintakäsittely öljyvahalla vaalentaa kauniisti tammen alkuperäistä sävyä, säilyttäen sen kauniin kuvioinnin. Pale on raikas ja moderni suurena pintana ja sopii erinomaisesti nykytrendiin sisustuksen väreissä joissa yhdistetään pellavaa ja luonnollisia sävyjä.

 

Pinnassa toistuu kauniisti jokaisen tammiaihion uniikit puunsyyt. Öljyvahattu tammiparketti on erittäin kolmiulotteinen ja kaunis suurena pintana, sillä se heijastaa tammen kuvioinneista valoa kauniimmin kuin lakatut lattiat. Pale-sävy on suosittu vaihtoehto, joka tekee siitä helpon vaihtoehdon muun sisustuksen kanssa yhdistettäessä.

 

Tekniset tiedot
- Tuotekoodi: Lapua Floors 150 Rustic Pale
- Pintakäsittely: Öljyvahattu, sileäpinta, mikroviisteet reunoissa
- Paksuus: 10 mm
- Pinnan vahvuus: 3 mm
- Laudan mitat: 10 x 190 x 1900 mm
- Sallittuja pituuksia: 600 – 1900 mm
- Lajitelma: Rustic
- Lattialämmitys: Soveltuu lattialämmityksen kanssa
- Asennus: Liimapontti, liimataan ponteista kiinni toisiinsa tai suoraan pohjasta kiinni alustaan
- Takuu: Rakenteelle kymmenen vuoden takuu ostopäivästä lukien

 

Lajitelma
Rustic-lajitelma juhlistaa puun persoonallisuutta: oksat ja värivaihtelut ovat tyypillisiä Rustic lajitelman tammilattialle. Rustic lajitelmaan kuuluu eläväinen pinta, jossa on luonnostaan pieniä halkeamia. Sen takia moni rakastuu Rustic lajitelmaan: se patinoituu kauniisti käytössä.

 

Öljyvahatun tammiparketin hoito on helppoa ja miellyttävää
Ylläpidä oikea huoneilmankosteus (RH 40-60%) sekä ohjeiden mukainen lämpötila (+18-24°C) kaikkina vuodenaikoina. Kosteina kausina (kesä) on huolehdittava riittävästä tuuletuksesta, ja kuivina kausina (talvi) oikeasta ilmankostutuksesta käyttämällä huoneilmankosteuttajaa. Tammiparkettilattia turpoaa, kun ilman suhteellinen kosteus lisääntyy ja vastaavasti kutistuu kun ilman suhteellinen kosteus laskee. Suhteellinen ilmankosteus on tärkein tammiparkettilattian toimivuuteen vaikuttava tekijä. Parkettilattialle optimaalinen ilmankosteus on 40 – 60% RH ja lämpötila +18 – 24°C. Suositusarvojen ylittäminen tai alittaminen rasittaa aina parkettia ja vaikuttaa heikentävästi lattian toimivuuteen.

 

Lattialämmityksen yhteydessä maksimi pintalämpötila +27 °C ja vuorokautinen lämpötilan vaihtelu enintään 5 °C

 

Ovimatot ulko-ovella suojaavat parkettipintaa naarmuttavalta lialta

 

Niukka vedenkäyttö siivouksessa ja Vesting pesu- ja hoitoaineilla ylläpito

 

Huopatassut huonekalujen jaloissa

 

Huoneiston ollessa tyhjänä lämpötilan laskeminen ja ilmastoinnin pienentäminen etenkin lämmityskaudella

 

Seuraa lattiamateriaalin värimuutosta ja siirrä tarvittaessa mattoja sekä huonekaluja

 

Puulattialle on ominaista, että käytön jäljet näkyvät lattiassa kulutuksen mukaan. Öljyvahatun lattian hoidossa on huomioitava sen käyttöaste sekä kuluttavat tekijät.

 

Tammiparketin asentaminen talviaikana sekä uudisasunnot
Suomessa tammi-maaliskuun aikana ilman suhteellinen kosteus on alimmillaan. Tammiparketti on luonnonmateriaali ja se kuivuu, kun ilman suhteellinen kosteus on alle 40 % (RH). Tällöin kuiva ilma voi vahingoittaa tammiparkettia pysyvästi. Vauriot ovat yleensä hiushalkeamat tammiparketissa.

 

On erittäin tärkeätä tarkistaa ennen asennusta, että asennuslämpötila on vähintään 18 °C ja ilman suhteellinen kosteus 40-60 % (RH).

 

Toimitusaika
Tuotteen toimitusaika on 1-3 vko tilauksesta. Vahvistamme aina erikseen sähköpostitse toimitusajan. Voimme myös varastoida lattian ilmaiseksi ja toimitamme, kun sinulle sopii. Toimitus ei sisällä kerroskantoa.

 

Tammiparketti on luonnonmateriaalia ja sävyvaihtelut kuuluvat sen ominaisuuteen. Kuvat tammiparketeista nettisivuilla/some-kanavissa ja toimittamissamme mallipaloissa saattavat poiketa lopullisesta tilauksesta, sillä jokainen yksittäinen tammiaihio on uniikki.

 

Tammiparketit kätevästi paketeittain!
Yhteen pakettiin sisältyy 3,42 m² edestä tammiparkettia. Laske näin remonttitarpeesi: esimerkiksi jos tarvitset lattiaa 60 m², kannattaa tilaukseen varata 5-10 % extraa (hukkapalat seinän vieressä jne.). Tilaa tällöin 60 neliön sijaan 63 neliön tarpeella. Nyt laskin kouraan, eli 63 neliötä / 3,42 = 18,4 pakettia, eli pyöristettynä ylöspäin 19 pakettia. Näin remonttikohteesi lattiatarpeet tulevat täytettyä 19 paketilla.

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?