Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Koti » Sisustus » Pintamateriaalit » Parketit » Lapua Floors 190 Vintage Pure Parketti

Lapua Floors 190 Vintage Pure Parketti

TOIMITUSKULUITTA
Lapua Floors 190 Vintage Pure Parketti
Lapua Floors 190 Vintage Pure ParkettiLapua Floors 190 Vintage Pure ParkettiLapua Floors 190 Vintage Pure ParkettiLapua Floors 190 Vintage Pure ParkettiLapua Floors 190 Vintage Pure ParkettiLapua Floors 190 Vintage Pure ParkettiLapua Floors 190 Vintage Pure Parketti
Lapua Floors 190 Vintage Pure Parketti
Lapua Floors 190 Vintage Pure per pkt (2,888 m²)
Saatavuus Ei saatavana!
Hinta
259,63 €
Lajitelma: Vintage (Lajitelmaan kuuluu, mustalla kitillä kitattuja oksankohtia, runsas sävyvaihtelu, palomerkkejä ja koloja)

Lapua Floors 190 Vintage Pure Parketti

Tammiparketti on luonnonmateriaalia ja sävyvaihtelut kuuluvat sen ominaisuuteen. Kuvat tammiparketeista nettisivuilla/some-kanavissa ja toimittamissamme mallipaloissa saattavat poiketa lopullisesta tilauksesta, sillä jokainen yksittäinen tammiaihio on uniikki.

 

Tekniset tiedot
- Tuotekoodi: Lapua Floors 190 Vintage Pure
- Pkt / 2.888m2
- Pintakäsittely: Öljyvahattu, mikroviisteet reunoissa
- Paksuus: 14 mm
- Pinnan vahvuus: 3 mm
- Laudan mitat: 14 x 190 x 1900 mm
- Sallittuja pituuksia: 650, 1250, 1900 mm
- Lattialämmitys: Soveltuu lattialämmityksen kanssa
- Asennus: Liimapontti, liimataan ponteista kiinni toisiinsa tai suoraan pohjasta kiinni alustaan
- Takuu: Rakenteelle kymmenen vuoden takuu ostopäivästä lukien
- Lajitelma: Vintage (Lajitelmaan kuuluu, mustalla kitillä kitattuja oksankohtia, runsas sävyvaihtelu, palomerkkejä ja koloja)

 

Tammiparketit kätevästi paketeittain!
Yhteen pakettiin sisältyy 2,888 m² edestä tammiparkettia. Laske näin remonttitarpeesi: esimerkiksi jos tarvitset lattiaa 60 m², kannattaa tilaukseen varata 5-10 % extraa (hukkapalat seinän vieressä jne.). Tilaa tällöin 60 neliön sijaan 63 neliön tarpeella. Nyt laskin kouraan, eli 63 neliötä / 2,888 = 21,8 pakettia, eli pyöristettynä ylöspäin 22 pakettia. Näin remonttikohteesi lattiatarpeet tulevat täytettyä 23 paketilla.

 

Lajitelma
Vintage lajitelmassa sallitaan kaikki. Lajitelmaan kuuluu oksat, mustalla kitillä kitattuja oksankohtia, koloja sekä halkeamia. Sävyvaihtelu erittäin runsasta.

 

Öljyvahatun tammiparketin hoito on helppoa ja miellyttävää
Ylläpidä oikea huoneilmankosteus (RH 40-60%) sekä ohjeiden mukainen lämpötila (+18-24°C) kaikkina vuodenaikoina. Kosteina kausina (kesä) on huolehdittava riittävästä tuuletuksesta, ja kuivina kausina (talvi) oikeasta ilmankostutuksesta käyttämällä huoneilmankosteuttajaa. Tammiparkettilattia turpoaa, kun ilman suhteellinen kosteus lisääntyy ja vastaavasti kutistuu kun ilman suhteellinen kosteus laskee. Suhteellinen ilmankosteus on tärkein tammiparkettilattian toimivuuteen vaikuttava tekijä. Parkettilattialle optimaalinen ilmankosteus on 40 – 60% RH ja lämpötila +18 – 24°C. Suositusarvojen ylittäminen tai alittaminen rasittaa aina parkettia ja vaikuttaa heikentävästi lattian toimivuuteen.

 

Lattialämmityksen yhteydessä maksimi pintalämpötila +27 °C ja vuorokautinen lämpötilan vaihtelu enintään 5 °C

 

Ovimatot ulko-ovella suojaavat parkettipintaa naarmuttavalta lialta

 

Niukka vedenkäyttö siivouksessa ja Vesting pesu- ja hoitoaineilla ylläpito

 

Huopatassut huonekalujen jaloissa

 

Huoneiston ollessa tyhjänä lämpötilan laskeminen ja ilmastoinnin pienentäminen etenkin lämmityskaudella

 

Seuraa lattiamateriaalin värimuutosta ja siirrä tarvittaessa mattoja sekä huonekaluja

 

Puulattialle on ominaista, että käytön jäljet näkyvät lattiassa kulutuksen mukaan. Öljyvahatun lattian hoidossa on huomioitava sen käyttöaste sekä kuluttavat tekijät.

 

Ennen parkettilattian ostoa
Huomiothan, että tammiparketti on luonnonmateriaali ja jokainen tilaus on ainutlaatuinen. Lopullisessa tilauksessa sävy saattaa poiketa kuvissa tai mallipalassa. Asennusvaiheessa on tärkeää, että asentaja valikoi useasta laatikosta tammiparketit, jotta lopputulos olisi hyvä.

 

Tammiparketin asentaminen talviaikana sekä uudisasunnot
Suomessa tammi-maaliskuun aikana ilman suhteellinen kosteus on alimmillaan. Tammiparketti on luonnonmateriaali ja se kuivuu, kun ilman suhteellinen kosteus on alle 40 % (RH). Tällöin kuiva ilma voi vahingoittaa tammiparkettia pysyvästi. Vauriot ovat yleensä hiushalkeamat tammiparketissa.

On erittäin tärkeätä tarkistaa ennen asennusta, että asennuslämpötila on vähintään 18 °C ja ilman suhteellinen kosteus 40-60 % (RH).

 

Toimitus ei sisällä kerroskantoa

 

 

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?