Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Koti » Sisustus » Pintamateriaalit » Työtasot » TYÖTASO CELLO RUSTIIKKI TAMMI TAIVEREUNA 28X600X3020

TYÖTASO CELLO RUSTIIKKI TAMMI TAIVEREUNA 28X600X3020

TYÖTASO CELLO RUSTIIKKI TAMMI TAIVEREUNA 28X600X3020
TYÖTASO CELLO RUSTIIKKI TAMMI TAIVEREUNA 28X600X3020
Taivereunainen Cello-laminaattityötaso. Useita kuoseja. Myös päädyt valmiiksi nauhoitettu.
Saatavuus Ei saatavana!
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Hinta
99,00 €

TYÖTASO CELLO RUSTIIKKI TAMMI TAIVEREUNA 28X600X3020

Lastulevyrunkoista laminaattityötasoa voi käyttää mm. keittiössä ja kodinhoitohuoneessa. Pintamateriaalina on kestävä korkeapainelaminaatti. Korkeapainelaminaatti kestää kiehuvan veden tai lämpimän ruoan roiskeita. Tasolle ei suositella laitettavaksi kuumaa silitysrautaa tai suoraan uunista tai keittolevyltä työtasolle nostettua astiaa.
Pinta kestää tasolla liikuteltavia keittiöastioita. Pöytälevy voi mennä pilalle, jos sen päällä leikataan tai sitä naarmutetaan veitsellä tai muulla terävällä välineellä. Käytä aina leikkuulautaa! Vesi ei vahingoita pintaa, mutta voi vaikuttaa pinnan alla olevaan runkomateriaaliin. Siksi on tärkeätä poistaa pinnalla oleva vesi, ettei se pääse
tunkeutumaan mistään saumasta levyn runkoon. Työtaso voidaan puhdistaa vedellä ja miedolla pesuaineella.

 

Työtasot on helppo asentaa itse ja ne sopivat hyvin sekä uudisrakentamiseen että vanhan remontointiin. Valikoimaan kuuluu useita värivaihtoehtoja. Työtason päädyt eli lyhyet sivut ovat valmiiksi tehtaalla nauhoitettu ABS-reunanauhalla. Tason lyhentäminen kannattaa tehdä siitä päästä, joka jää piiloon. Piiloon jäävä pääty on hyvä nauhoittaa reunanauhalla, jota löytyy samaa kuosia kuin pöytälevy. Nauhoitus suojaa runkolevyä mm. vesiroiskeilta. Suorareunaiset Cello-työtasot voidaan liittää toisiinsa ilman liitoslistaa (L-muoto).

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?