Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Koti » Takat & Lämmitys- Ilmastointilaitteet » Ilmalämpöpumput & Keskuspölynimurit » Ilmalämpöpumput & Tarvikkeet » ILMALÄMPÖPUMPUN SUOJAKOTELO PUUVALMIS

ILMALÄMPÖPUMPUN SUOJAKOTELO PUUVALMIS

TOIMITUSKULUITTA
ILMALÄMPÖPUMPUN SUOJAKOTELO PUUVALMIS
ILMALÄMPÖPUMPUN SUOJAKOTELO PUUVALMIS
Yleismalli kaikille ulkoyksiköille.
Saatavuus Loppuunmyyty!
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Hinta
149,00 €

ILMALÄMPÖPUMPUN SUOJAKOTELO PUUVALMIS

Puuvalmis, höylätty ilmalämpöpumpun suojakotelo, joka on maalattavissa haluttuun sävyyn. Harmaa metallikatto. Esikasattu. Sopii useimmille malleille. Helppo asentaa rakennuksen seinään. Suojakotelon ulkomitat: leveys 110 cm, syvyys 57 cm. Sisämitat: leveys 100 cm, syvyys 52 cm. Korkeus: takaa 72 cm, edestä 65 cm.

 

Puuvalmis, maalattavissa haluttuun sävyyn. Harmaa metallikatto. Esikasattu, sopii useimmille malleille. Helppo asentaa rakennuksen seinään. Leveys 110 cm (sisä 100 cm), syvyys 57 cm (sisä 52 cm). Korkeus takaa 72 cm, edestä 65 cm.

 

 

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?