Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Koti » Takat & Lämmitys- Ilmastointilaitteet » Ilmalämpöpumput & Keskuspölynimurit » Ilmalämpöpumput & Tarvikkeet » ILMANKUIVAIN CELLO 10L

ILMANKUIVAIN CELLO 10L

TOIMITUSKULUITTA
ILMANKUIVAIN CELLO 10L
ILMANKUIVAIN CELLO 10L
Saatavuus Ei saatavana!
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Hinta
169,00 €
Tehokas ja helppokäyttöinen kosteudenpoistaja. Sopii käytettäväksi muun muassa kesämökillä, veneissä ja autotallissa tai kotona pyykiinkuivatukseen. Laitteessa termostaattiohjaus.

ILMANKUIVAIN CELLO 10L

Ilmankuivain Cello 10L on tehokas ja helppokäyttöinen kosteudenpoistaja. Se sopii käytettäväksi enintään 30 m²:n alueella muun muassa kesämökillä, veneessä tai kotona pyykinkuivatukseen. Laitteessa on termostaattiohjaus. Käyttölämpötila 5-35 °C.

 

Sopii kosteudenpoistoon esimerkiksi alla olevissa tiloissa:
• kylpyhuoneet
• pyykinkuivaustilat
• kodinhoitohuoneet
• autotallit
• asuntovaunut
• kellarit

Suuri kosteuspitoisuus voi aiheuttaa vakavia kosteusongelmia talon rakenteille tai terveyshaittoja ihmisille. Liian alhainen kosteus taas kuivattaa limakalvoja ja ihoa sekä voi aiheuttaa ärsytysoireita etenkin allergisille ja astmaattisille ihmisille. Kosteusongelmia asuin- ja säilytystiloissa saattavat aiheuttaa esimerkiksi heikko ilmanvaihto, runsas veden käyttö tai liika tuuletus kosteina vuodenaikoina.

Suositeltava sisäilman suhteellisen kosteuden taso lämmityskaudella on 25-45 %. Kosteusvaurioiden riski nousee merkittävästi suhteellisen kosteuden ylittäessä 45 %. Tällöin kosteustasoa tulisi saada alemmaksi. Ilmankuivain on hyvä ja helppo apuväline liian kosteuden poistamiseen.

Cellon 10 litran ilmankuivain poistaa kosteutta enintään 10 litraa vuorokaudessa. Laitteen tehokkuuteen vaikuttaa aina ilman lämpötila sekä kosteusprosentti. Ilmankuivaimet toimivat tehokkaimmin, kun ilman kosteus on noin 80 % ja lämpötila noin 30 astetta.

Ilmankuivain asetetaan kuivattavaan tilaan ja liitetään verkkovirtaan. Laite kytketään päälle, ja ilma lähtee kiertämään laitteen läpi. Ilman jäähtyessä kosteus tiivistyy jäädytettyyn kennostoon ja sitä kautta kuivain kerää kosteuden 2 litran vesisäiliöönsä. Vesi juoksutetaan poistoletkun kautta ulos lattiakaivoon. Kuivanut ilma palaa takaisin huoneilmaan.

 

Tekniset tiedot

- ottoteho 290 kW

- käyttölämpötila 5-35 °C.

- säiliön tilavuus 2 L

- äänitaso 40-43 dB

- käyttöalue maks. 30 m²

 

 

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?