Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Koti » Takat & Lämmitys- Ilmastointilaitteet » Ilmalämpöpumput & Keskuspölynimurit » Ilmalämpöpumput & Tarvikkeet » PANASONIC ILMALÄMPÖPUMPPU LZ25TKE

PANASONIC ILMALÄMPÖPUMPPU LZ25TKE

TOIMITUSKULUITTA
PANASONIC ILMALÄMPÖPUMPPU LZ25TKE
PANASONIC ILMALÄMPÖPUMPPU LZ25TKE PANASONIC ILMALÄMPÖPUMPPU LZ25TKE PANASONIC ILMALÄMPÖPUMPPU LZ25TKE PANASONIC ILMALÄMPÖPUMPPU LZ25TKE
PANASONIC ILMALÄMPÖPUMPPU LZ25TKE
Panasonic LZ-25 ilmalämpöpumppu on varustettu uudella tehokkaalla ja ympäristöystävällisellä R32 kylmäaineella
Saatavuus Ei saatavana!
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Hinta
1 429,00 €
Suomen pisin takuu 4 vuotta, takuu yrityskäytössä 2 vuotta

PANASONIC ILMALÄMPÖPUMPPU LZ25TKE

Panasonic LZ 25 TKE ilmalämpöpumppu on vuoden 2018 syksyn uutuusmalli. Laitteessa yhdistyy Panasonic ilmalämpöpumppujen kestävyys, toimintavarmuus ja laaja toimintavalikoima. Panasonic LZ25TKE ilmalämpöpumpun sisäyksikkö on tyylikäs ja erittäin siro tarjoten kuitenkin reilusti tehoa. Panasonic LZ-25 ilmalämpöpumppu on varustettu uudella tehokkaalla ja ympäristöystävällisellä R32 kylmäaineella.

 

Panasonic LZ25 ilmalämpöpumpun suunnittelu ja mitat on sovitettu helpottamaan vanhemman Panasonic -ilmalämpöpumppumallin vaihtamista uuteen. Esimerkiksi Panasonic LZ25 ilmalämpöpumpun sisäyksikön korkeus on sama kuin vanhemmissa CKP- ja DKE-malleissa. Tämä tarkoittaa, että ilmalämpöpumpun nykyinen sijainti, esim. ulko-oven yläpuolella, voidaan säilyttää. Ilmalämpöpumppu Panasonic LZ25 on korkeudeltaan vain 25cm ja tarvitsee yläpuolelle tilaa vain 3cm.


Huom! Jos ilmalämpöpumpun alapuolella on ovi, on hyvä huomioida että ilmalämpöpumpun suulakkeet liikkuvat noin 8 cm alaspäin. Suurin osa markkinoilla olevista ilmalämpöpumpuista tarvitsee noin 42 - 50 cm korkeustilaa asennukselle. Panasonic LZ-mallit tarvitsevat vain 36 - 40 cm asennustilaa. Hiljaiset ja energiatehokkaat Panasonic LZ-mallit ovat Suomen suosituin ahtaiden tilojen ilmalämpöpumppu -sarja.

 

 

Tekniset Tiedot
- SISÄYKSIKKÖ ULKOYKSIKKÖ CS-LZ25TKE CU-LZ25TKE
- Suurin lämmitysteho (kW) 6,55
- Lämmitysteho (kW) 3,2 (0,85–6,55)
- Lämmitysteho –7 °C:ssa (kW) 4
- SCOP*/energialuokka 5,0 / A++
- P design –10 °C:ssa (kW) 3,0
- Jäähdytysteho (kW) 2,5 (0,9–3,0)
- Kylmäkerroin (SEER) 7,6 / A++
- Äänitaso sisällä (dB (A)) 18–45
- Äänitaso ulkona (dB (A)) 44-47
- Virransyöttö / sulake (A) 10
- Sisä- / ulkoyksikön paino (kg) 11 / 38
- Sähkönkulutus (W) 165–1770

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?