Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Koti » Takat & Lämmitys- Ilmastointilaitteet » Ilmalämpöpumput & Keskuspölynimurit » Ilmalämpöpumput & Tarvikkeet » PANASONIC ILMALÄMPÖPUMPPU NZ50TKE

PANASONIC ILMALÄMPÖPUMPPU NZ50TKE

TOIMITUSKULUITTA
PANASONIC ILMALÄMPÖPUMPPU NZ50TKE
PANASONIC ILMALÄMPÖPUMPPU NZ50TKE
PANASONIC ILMALÄMPÖPUMPPU NZ50TKE
Panasonicin Pohjolaan suunnittelema järeä NZ50TKE ilmalämpöpumppu toimii kovallakin pakkasella, tarjoten edullista energiaa suuriin tiloihin
Saatavuus Ei saatavana!
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Hinta
1 789,00 €

PANASONIC ILMALÄMPÖPUMPPU NZ50TKE

Panasonic NZ50TKE korvaa myynnistä poistuneen Panasonic NE18PKE suurteho ilmalämpöpumpun. Uudistettu NZ50 TKE toimii tehokkaalla ja ympäristöystävällisellä R32 kylmäaineella. Laite on myös edeltäjäänsä NE18 PKE -mallia tehokkaampi ja tuottaa lämpöä vielä jopa 35 asteen pakkasessa.

 

Panasonicin Pohjolaan suunnittelema järeä NZ50TKE ilmalämpöpumppu toimii kovallakin pakkasella, tarjoten edullista energiaa suuriin tiloihin. NZ50TKE -malli sopii erinomaisesti varastoon, huonekaluhalliin, konesaliin, teollisuuskiinteistöön, tai vaikkapa traktoritalliin.
 
Panasonicin ilmalämpöpumput ovat talvenkestäviä ja tämäkin ilmalämpöpumppu NZ50TKE -malli tuottaa lämpöä jopa 35 asteen pakkasessa lämmittäen jopa 100 - 250 neliön tilat.
 
Erinomainen kylmäkerroin (SEER 7,5) tekee mallista energiatehokkaan viilentäjän esimerkiksi ravintoloihin ja juhlasaleihin. Laite kykenee jäähdyttämään jopa -15 asteessa sopien siksi myös pieniin palvelintiloihin ja keittiöihin. Energialuokka jäähdytyksessä on A++.

 

Tehokas ilmalämpöpumppu suuriin tiloihinPanasonicin NZ50TKE ilmalämpöpumppu on loistava ratkaisu erilaisiin varasto- ja liiketilojen energiakulujen pienentämiseen. Malli on suunniteltu nimenomaan pohjolaan hallitilojen lämmön lähteeksi. NZ50TKE ilmalämpöpumppu lämmittää tehokkaasti ja tuottaa myös edullista ylläpitolämpöä (8–15 °C), kun tila on esimerkiksi yön tai viikonlopun tyhjillään. Suuri tehoalue sekä tarkka lämpötilansäätö pitävät tilat juuri oikeassa lämpötilassa. Markkinoiden laajin tehoalue ja pienin ottoteho varmistavat, ettei laite joudu katkokäynnille normaalilämmityksellä, eikä ylläpito lämmityksellä +8/15 °C

Vahva ja tehokas sisäyksikkö kierrättää ilmaa tasaisesti suureenkin tilaan. Parhaimmillaan tämä voimanpesä puhaltaa 1200 kuutiota ilmaa tunnissa ja alaspäin aukeava puhallinsiipi levittää lämmöntasaisesti isoonkin tilaan.

Lisäosalla laite on mahdollista kytkeä KNX-väylään ja ulkopuolisiin talotekniikkaohjelmiin.

Saatavana on 42 ohjelman viikkoajastin, ja ilmalämpöpumpun toimintaa voidaan säätää myös etäohjauksella verkkoyhteyden kautta. Esimerkiksi IntensisHome-ohjelmasta on tarjolla sovellukset kaikkiin yleisimpiin tietokoneisiin, matkapuhelimiin ja tabletteihin. Etäkäyttö onnistuu tarvittaessa myös tekstiviesteillä.

 

SäästeliäsYlläpitolämpötoiminnolla (+8/+15 °C) ilmalämpöpumpun sisäyksikön puhallin on jatkuvasti täydellä puhalluksella auttaen lämpimän ilman levittäytymisessä ja sulatusjakson aikana riittävän energian keräämisestä.
 
Tämä Panasonicin kehittämä tekninen toiminto estää jäätymisen, pitäen tilat kuivina, kun normaalia huonelämpötilaa ei tarvita ja on erityisen säästeliäs. Laaja tehoalue, hyvä hyötysuhde, ja häiriötön käynti säästävät myös sähköä.
 
Pienin ottoteho on vain 0,34 kW. Lämmityksen energialuokka A+
Edullista ja tehokasta lämmitystä talveenPanasonicin NZ50TKE ilmalämpöpumppu on todellinen talvimalli joka tuottaa lämpöä jopa 35 asteen pakkasesta. Kompressorinlämmitin ja sulanapitokaapeli estävät laitteen jäätymisen.
 
NZ50 TKE -ilmalämpöpumpun ulkoyksikön lämpöä keräävä kennosto on huomattavasti suurempi kuin muissa vastaavan kokoisissa pumpuissa. Se lisää tehoa yli 20 asteen pakkasissa ja takaa korkean hyötysuhteen silloin, kun lämmitystä todella tarvitaan. NZ50TKE on vahva voimanpesä joka uhkuu 8,2 kW:n tehoa ja tarjoaa poikkeuksellista puhallusvoimaa sekä lämmittää jopa 250 neliön tilat.
 
Huipputeho on 8,2 kW ja vuosihyötysuhde SCOP 4,6.
Monipuolinen ja luotettavaIlmalämpöpumpun Econavi-järjestelmä säätää lämmitystä auringonvalon mukaan, huolehtien että lämpötila pysyy tasaisena. Suuret ilmansuodattimet poistavat pölyä ja epäpuhtauksia. Tehokas ilmankierto ja nanotekninen ilmanpuhdistusjärjestelmä vähentävät bakteereita, hometta sekä muita mikro-organismeja. NZ50TKE SARJASSA EI OLE NANOE-TOIMINTOA!!!

 

Tekniset Tiedot

- Sisäyksikkö: CS-NZ50TKE

- Ulkoyksikkö: CU-NZ50TKE

- Lämmitysteho: 8,2 kW

- Lämmitysteho -7°C: 5,2 kW

- Lämmitysteho -25°C: 3,7 kW

- Vuosihyötysuhde SCOP*: 4,6/A++

- P Design -10°C: 4,4 kW

- Jäähdytysteho: 5,0 kW (1,0-6,0)

- Äänitaso sisäyksikkö/ulkoyksikkö: 30-44/50 dBA

- Kylmäkerroin SEER*: 7,5/A++

- Virransuottö/sulake: 16A

- Sähkönkulutus: 340-2550 W

- Sisä-/ulkoyksikön paino: 12/43 kg

- Tilasuositus Työtila/Hallitila

- Paino N/B 44/65kg

 

Esite Panasonic

Tekniset Tiedot

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?