Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Koti » Takat & Lämmitys- Ilmastointilaitteet » Ilmalämpöpumput & Keskuspölynimurit » Ilmalämpöpumput & Tarvikkeet » PANASONIC ILMALÄMPÖPUMPPU VZ12SKE

PANASONIC ILMALÄMPÖPUMPPU VZ12SKE

TOIMITUSKULUITTA
PANASONIC ILMALÄMPÖPUMPPU VZ12SKE
PANASONIC ILMALÄMPÖPUMPPU VZ12SKEPANASONIC ILMALÄMPÖPUMPPU VZ12SKE
PANASONIC ILMALÄMPÖPUMPPU VZ12SKE
Panasonic VZ12SKE ilmalämpöpumppu on tarkoitettu kodin jäähdytykseen, viilennykseen ja lämmitykseen
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
2 899,00 €

PANASONIC ILMALÄMPÖPUMPPU VZ12SKE

Panasonic VZ12SKE on yksi tehokkaimpia asuinkäyttöön tarkoitetuista ilmalämpöpumpuista. Sen teho on huimat 9,2 kW. Panasonic VZ12 SKE ilmalämpöpumppu on tarkoitettu kodin jäähdytykseen, viilennykseen ja lämmitykseen. Kesäkuumalla se on oiva ilmastointilaite ja talvella se pitää kodin jokaisen nurkan tasaisen lämpimänä. Tilasuositus on noin 140 - 200m2 
 
Uuden R32-kylmäaineen ansionsa myös hyötysuhde paranee sekä ilmalämpöpumpusta tulee entistäkin ympäristöystävällisempi. Tässä Panasonic VZ12SKE -mallissa hyötysuhde (SCOP) on jopa 6,2. Panasonic VZ12SKE ilmalämpöpumppu saa puristettua lämpöä jopa -35 asteen pakkasesta. Ilmalämpöpumpun ulkoyksikössä on rotaatiokompressori, jolla saavutetaan poikkeuksellinen suorituskyky pahimmissakin sääolosuhteissa. 
 
Lämpöakku lyhentää sulatusjaksoja ja parantaa hyötysuhdetta. Ilmalämpöpumpun energialuokka (A+++ ) on paras mahdollinen niin lämmityksessä kun jäähdytyksessä. Kun näihin edellämainittuihin ominaisuuksiin lisätään vielä ylläpitolämmitys, auringonvaloon reagoiva Econavi-ohjaustoiminto, nanoteknologiaa hyödyntävä ilmanpuhdistus ja takkatoiminto, saat kotiisi kaiken mitä voit ilmalämpöpumpulta toivoa.
 
Ilmalämpöpumpun Econavi-järjestelmän älykkäät anturit säätävät jäähdytystehon automaattisesti vaihtuvien sääolosuhteiden mukaan. Tällä voidaan ehkäistä turhaa energian kulutusta ja pitää huoneilma aina sopivan lämpimänä. Nanoteknologiaa hyödyntävä Nano-G ilmanpuhdistus poistaa jopa 99% pintojen ja sisäilman epäpuhtauksista sekä bakteereista ja viruksista! Samalla ilmanpuhdistus myös poistaa sisäilman hajuja.
 
Panasonic VZ12 SKE on tyylikkäästi ja modernisti suunniteltu, joten se sopii kotiin kun kotiin. Sen huomaamattoman muotoilun lisäksi se on myös erittäin hiljainen. Se ei siis häiritse sinua millään tapaa kotonasi! 

 

Tekniset Tiedot

- Suurin lämmitysteho (kW) 9,2

- Lämmitysteho (kW) 4,2 (0,6–9,2)

- Lämmitysteho -7 °C:ssa (kW) 5,6

- Vuosihyötysuhde SCOP* / energialuokka 5,9 / A+++

- Jäähdytysteho (kW) 3,5 (0,6-4,0)

- Kylmäkerroin (SEER) 10,0 / A+++

- Äänitaso sisällä (dB (A)) 18–45

- Äänitaso ulkona (dB (A)) 50

- Ulkoyksikön paino (kg) 41,5

 

Esite Panasonic

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?