Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Koti » Takat & Lämmitys- Ilmastointilaitteet » Ilmalämpöpumput & Keskuspölynimurit » Keskuspölynimurit & Tarvikkeet » ALLAWAY KESKUSPÖLYNIMURI A 30

ALLAWAY KESKUSPÖLYNIMURI A 30

ALLAWAY KESKUSPÖLYNIMURI A 30
ALLAWAY KESKUSPÖLYNIMURI A 30ALLAWAY KESKUSPÖLYNIMURI A 30
ALLAWAY KESKUSPÖLYNIMURI A 30
Roisketiivis Allaway-keskuspölynimuri A 30 sopii asennettavaksi teknisiin tiloihin
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
559,00 €

ALLAWAY KESKUSPÖLYNIMURI A 30

Roisketiivis Allaway-keskuspölynimuri A 30 sopii asennettavaksi teknisiin tiloihin. Metallinhohtoinen keskusyksikkö on imuteholtaan huippuluokkaa. Perusputkipaketilla ja sopivalla siivousvälinesarjalla saat koottua itsellesi toimivan kokonaisuuden.

 

Allaway-keskuspölynimurin keskusyksikkö asennetaan puolilämpimään tai lämpimään (+5...+35 °C) tekniseen tilaan, varastoon tai muuhun aputilaan. Keskusyksikössä on paloturvallinen teräsrakenne, kestävä tekniikka, ylilämpö- ja ylivirtasuoja, iso roskasäiliö, kestävä moottori sekä roiskevesitiivis rakenne (malleissa A 30, A 40 ja A 60). 

 

Lukitusmekanismin avulla roskasäiliön tyhjentäminen on helppoa. Kaikkiin malleihin on saatavana lisävarusteena pölypussiasennusarja. Pölypussilla varustettuna Allaway-keskuspölynimuri on hygieeninen ja kätevä tyhjentää.

 

- Allaway-keskuspölynimuri auttaa pitämään sisäilman puhtaana

- poistoilma johdetaan ulos imuroitavasta tilasta poistoputkea pitkin, joten imuri jättää jälkeensä puhtaan ja raikkaan huoneilman 

- vähentää tehokkaasti hengitysoireita aiheuttavien allergeenien määrää huoneilmassa

- miellyttävän hiljainen käyttöääni 

- täydennä kokonaisuutta Allaway-lisävarusteilla 

 

Pidä sisäilma puhtaana tehokkaan Allaway-keskuspölynimurin avulla. Allaway-keskuspölynimurin etuna perinteiseen liikuteltavaan imuriin on se, että tiloihin ei jää imuroinnin jälkeen pölyä leijumaan, koska poistoilma johdetaan pois imuroitavasta tilasta poistoputkea pitkin. Näin lopputuloksena on puhdas ja raikas huoneilma, jota on miellyttävä hengittää. Tästä syystä Allaway-keskuspölynimuri vähentää myös tehokkaasti allergeenien määrää huoneilmassa. 

 

Allaway-keskuspölynimurin etuna perinteiseen imuriin verrattuna on myös hiljainen käyttöääni, joka tekee imuroimisesta miellyttävää. Voit valita Allaway-lisävarusteiden valikoimasta omiin siivoustarpeisiisi parhaiten sopivat lisävarusteet. Saatavilla on käytännöllisiä lisävarusteita eri lattia- ja mattosuulakkeista suulakemoppiin.

 

Tekniset tiedot

- Sähköteho 1500 W

- Alipaine (max) 26 kPa

- Ilmateho (max) 500 W

- Äänitaso 64 Lp dB(A)±2 dB

- Roskasäiliö 20 l

- Imuputken pit. max. 30 m (ei sisälly toimitukseen)

- Leveys 350 mm, korkeus 735 mm

- Paino 10 kg

- Roiskevesitiivis

- Ylivirta- ja ylilämpösuojat

 

Allaway Oy myöntää valmistamilleen keskuspölynimureille kahdentoista (12) kuukauden takuun tuotteen luovutuspäivästä lukien. Keskusyksikön moottorin takuu on viisi (5) vuotta.

 

                                  

Liittyvät tuotteet
Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?