Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Koti » Takat & Lämmitys- Ilmastointilaitteet » Ilmalämpöpumput & Keskuspölynimurit » Keskuspölynimurit & Tarvikkeet » ALLAWAY SIIVOUSVÄLINESARJA STD 8M

ALLAWAY SIIVOUSVÄLINESARJA STD 8M

TOIMITUSKULUITTA
ALLAWAY SIIVOUSVÄLINESARJA STD 8M
ALLAWAY SIIVOUSVÄLINESARJA STD 8M
Imurasiakäynnisteinen siivousvälinesarja 8 metrin imuletkulla
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
199,00 €

ALLAWAY SIIVOUSVÄLINESARJA STD 8M 

Imurasiakäynnisteinen siivousvälinesarja 8 metrin imuletkulla. Sisältää siivouksessa tarvittavat perusvälineet. Teräksinen teleskooppivarsi, 270 mm leveä lattia/mattosuulake, tekstiilisuulake ja kapea kärkisuulake sekä imuletkun teline.

Imurasiakäynnisteinen Standard-siivousvälinesarja 8 metrin imuletkulla sisältää kaikki siivouksessa tarvittavat perusvälineet. Kokonaisuuteen sisältyy imurasiakäynnisteinen Standard-imuletkuasennelma, teräksinen teleskooppijatkovarsi, matto-/lattiasuulake, tekstiilisuulake, kapeakärkisuulake ja teline letkun säilytystä varten. 

Hankkimalla siivousvälinesarjan saat erinomaisen peruspaketin välineitä, joiden avulla otat hyödyn irti Allaway-keskuspölynimurijärjestelmästäsi. Standard-siivousvälinesarjaan kuuluvien välineiden avulla siivoat kätevästi kodin eri lattiapinnat, matot ja kalusteet. Allaway-keskuspölynimurijärjestelmä auttaa pitämään sisäilman puhtaana, ja siivousvälinesarjan avulla voit joustavasti valita parhaat välineet kodin eri osien imurointiin. 

Ominaisuudet

- Sisältää peruspaketin imurointiin tarvittavia välineitä.

- Siivousvälinesarjan välineillä siivoat eri lattiapinnat, matot ja sohvakalusteet.

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?