Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Koti » Takat & Lämmitys- Ilmastointilaitteet » Sähkö- Kaasu- Öljykäyttöiset lämmittimet » LÄMPÖPUHALLIN PROF 3,3/4,9KW 400V

LÄMPÖPUHALLIN PROF 3,3/4,9KW 400V

TOIMITUSKULUITTA
LÄMPÖPUHALLIN PROF 3,3/4,9KW 400V
LÄMPÖPUHALLIN PROF 3,3/4,9KW 400V
LÄMPÖPUHALLIN PROF 3,3/4,9KW 400V
Prof-lämpöpuhaltimen termostaatti ohjaa lämmittimen sähköenergiaa lämmitysvastukselle lämpötilan laskiessa liian matalaksi
Saatavuus Ei saatavana!
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Hinta
69,90 €

LÄMPÖPUHALLIN PROF 3,3/4,9KW 400V

Lämpöpuhallin Prof 3,3/4,9 KW 400V on tehokas ja kätevän kokoinen teräksinen lämpöpuhallin pieniin tiloihin, sekä ammatti- että kotikäyttöön. Puhallin on varustettu 3,3 kW:sta 4,9 kW:n tehoon asti säädettävällä termostaatilla.

 

Lämpöpuhallin tarjoaa kokoonsa nähden suuren lämmitystehon esimerkiksi työtiloihin, varastoihin, autotalliin tai kesämökille.

Prof-lämpöpuhaltimen termostaatti ohjaa lämmittimen sähköenergiaa lämmitysvastukselle lämpötilan laskiessa liian matalaksi. Lämpötilan ollessa halutulla tasolla, termostaatti katkaisee virran lämmitysvastukselta. Haluttu lämmitysteho on helposti säädettävissä lämmittimen yläosassa olevan säätönupin avulla. Puhalluksen suuntaa voi säätää liikuttamalla lämmittimen kulmaa ylöspäin tai alaspäin.

Ylikuumenemissuoja suojelee puhallinta ja ympäristöä kuumuuden aiheuttamilta vaurioilta. Laite on irti lattiasta, jolloin sen läpi menee vähemmän pölyä ja hiekkaa. Lämpöeristetyn muovikahvan ansiosta kevyen puhaltimen liikuttelu on turvallista ja vaivatonta.

Tekniset Tiedot
- Lämmitysteho säädettävissä 3,3 - 4,9 kW
- Tehokas ilmavirtaus 5 m/s
- Tehokasta lämmitystä pieniin tiloihin
- Lämpöeristetty kantokahva
- Pakkauksen nettopaino 6,5 kg
- Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 33.5 x 33.5 x 40.5 cm
- Sisältää termostaatin Kyllä
- Kotelointiluokka (IP) IP20
- Syvyys (cm) 37,5
- Leveys (cm) 30,5
- Pituus (cm) 31,5
- Teho (kW) 4,9
- Jännite (V) 400

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?