Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Koti » Takat & Lämmitys- Ilmastointilaitteet » Sähkö- Kaasu- Öljykäyttöiset lämmittimet » Terassilämmitin FXA LINEAR 2000

Terassilämmitin FXA LINEAR 2000

TOIMITUSKULUITTA
Terassilämmitin FXA LINEAR 2000
Terassilämmitin FXA LINEAR 2000
FXA LINEAR 2000 on tarpeen mukaan joko seinälle tai katosta riippumaan asennettava musta sähköterassilämmitin
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
169,00 €
Laadukas seinälle asennettava tai katosta riippuva sähköterassilämmitin. Tehokas GLG-halogeenilamppu. Säädettävä teho 1000/1500/2000 W ja kaukosäädin. Liitosjohto noin 1,8 m. Lämmitysala 6–10 m². Suojausluokka IP65. Takuuaika 2 vuotta.

Terassilämmitin FXA LINEAR 2000

FXA LINEAR 2000 on tarpeen mukaan joko seinälle tai katosta riippumaan asennettava musta sähköterassilämmitin. Laadukas terassilämmitin on varustettu tehokkaalla GLG-halogeenilampulla. Lämmittimen tehoa voi säätää portaittain kaukosäätimellä.

 

Sähköllä toimiva FXA LINEAR 2000 -terassilämmitin lämmittää noin 6 - 10 m² alan ja se on mahdollista asentaa seinälle seinätuen avulla tai kattoon roikkumaan mukana tulevien ketjujen avulla. Seinäasennuksessa lämmitintä voi säätää 20 - 70 asteen kulmaan.

 

Terassilämmittimen tehokas Golden Low Glare -halogeenilamppu tuottaa punertavaa valoa sekä lyhytaaltoista infrapunasäteilyä, joka ei lämmitä pelkästään ilmaa, vaan ihmisiä ja esineitä joihin lämmitin on suunnattu. Lämmitysteho tuntuu tilassa välittömästi, kun lämmittimen laittaa päälle. Lämmittimen tehoa voi säätää helposti kaukosäätimellä 0/1000/1500/2000 W välillä.

 

Tuuli ei vaikuta juurikaan tämän lämmittimen lämmityskykyyn. Sen takia käyttökohteita ovat niin avoterassit kuin katetut lasitetut terassit ja parvekkeet.

 

TEKNISET TIEDOT
- asennuspaikka: seinä tai katto
- lämmitysala: 6–10 m²
- teho: 1000/1500/2000 W
- käyttöjännite: 220 - 240 V / 50 - 60 Hz
- leveys: 66 cm
- syvyys: 8 cm
- korkeus: 10 cm
- paino: 2,85 kg
- suojausluokka: IP65
- noin 1,8 m liitosjohto
- Golden Low Glare -halogeenilamppu
- lampun käyttöikä: 5000 h
- lampun käyttöikä kotikäytössä: noin 10 vuotta
- sulake min.: 10 A
- hyväksytty ulkokäyttöön
- 2 vuoden takuu
- CE-hyväksytty

 

Toimitus sisältää kaukosäätimen (AAA-paristot 2 kpl hankittava erikseeen) ja katto- ja seinäkiinnitystarvikkeet. Kiinnitysruuvit ja proput tulee hankkia erikseen asennuspaikan materiaalien mukaan. Lämmittimessä on normipistorasiaan sopivalla Schuko-pistotulpalla varustettu noin 1,8 metrin liitosjohto.

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?