Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Koti » Takat & Lämmitys- Ilmastointilaitteet » Ilmalämpöpumput & Keskuspölynimurit » Keskuspölynimurit & Tarvikkeet » ALLAWAY KESKUSPÖLYNIMURI A 40

ALLAWAY KESKUSPÖLYNIMURI A 40

TOIMITUSKULUITTA
ALLAWAY KESKUSPÖLYNIMURI A 40
ALLAWAY KESKUSPÖLYNIMURI A 40
Allawayn uusi A-40-keskuspölynimuri tuo vaivattomuutta ja puhtautta arkeen
Saatavuus Loppuunmyyty!
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Hinta
619,90 €

ALLAWAY KESKUSPÖLYNIMURI A 40

Allawayn uusi A-40-keskuspölynimuri tuo vaivattomuutta ja puhtautta arkeen. Kotimaisen A 40:n metallinhohtoinen väritys ja edistyksellinen muotoilu sopivat hyvin tämän päivän linjakkaaseen ja ajattomaan tuotemaailmaan.

 

Paloturvallinen teräsrakenne, kestävä tekniikka, ylilämpö- ja ylivirtasuoja sekä iso roskasäiliö tekevät A 40:stä pitkäikäisen ja käytännöllisen kumppanin kotisi siivoukseen. A 40 asennetaan lämpimään tekniseen tilaan, varastoon tai muuhun aputilaan.

 

Uudenlaisen pikalukituksen ansiosta roskasäiliön tyhjentäminen on vaivatonta. Pikalukitus avattuna, säiliö jää riippumaan lukitsimien varaan, mistä se on helppo nostaa tyhjennettäväksi. Näin ei painavakaan roskasäiliö pääse putoamaan käsistä.

 

Allaway A 40-keskusyksikön voi asentaa niin uuteen kuin valmiiseenkin kotiin.

 

Asennetaan puolilämpimään tai lämpimään (+5...+35 °C) tekniseen tilaan, varastoon tai muuhun aputilaan. Paloturvallinen teräsrakenne, kestävä tekniikka, ylilämpö- ja ylivirtasuoja, iso roskasäiliö, kestävä moottori sekä roiskevesitiivis (A 30, A 40, A 60) rakenne. Lukitusmekanismin avulla roskasäiliön tyhjentäminen on helppoa. Kaikkiin malleihin saatavana lisävarusteena pölypussiasennusarja. Pölypussilla varustettuna Allaway-keskuspölynimuri on hygieeninen ja kätevä tyhjentää.

 

Tekniset tiedot

- Sähköteho 1800 W

- Alipaine (max) 32 kPa

- Ilmateho (max) 600 W

- Äänitaso 66 Lp dB(A)± 2 dB

- Roskasäiliö 20 l

- Imuputken pit. max. 30 m (ei sisälly toimitukseen)

- Leveys 350 mm, korkeus 595 mm

- Paino 10 kg

- Roiskevesitiivis

- Ylivirta- ja ylilämpösuojat

 

Allaway Oy myöntää valmistamilleen keskuspölynimureille kahdentoista (12) kuukauden takuun tuotteen luovutuspäivästä lukien. Keskusyksikön moottorin takuu on viisi (5) vuotta.

Liittyvät tuotteet
Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?