Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Piha ja puutarha » Imurit & Puhaltimet » Imurit » HÖYRYPUHDISTIN KÄRCHER SC 2

HÖYRYPUHDISTIN KÄRCHER SC 2

HÖYRYPUHDISTIN KÄRCHER SC 2
HÖYRYPUHDISTIN KÄRCHER SC 2HÖYRYPUHDISTIN KÄRCHER SC 2
HÖYRYPUHDISTIN KÄRCHER SC 2
Kärcher SC 2 – höyrypuhdistin on helppokäyttöinen ja laadukas perustason höyrypuhdistin yleiskäyttöön. Puhdistus tapahtuu ympäristöystävällisesti ilman haitallisia kemikaaleja.
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
109,00 €
Laadukas ja kompakti höyrypuhdistin kotikäyttöön. Ottoteho 1500 W, höyrypaine 3,2 bar. Höyryletku 2 m. Kaksi jatkoputkea, lattiasuutin, käsisuutin, kohdesuutin sekä pyöreä harja.

HÖYRYPUHDISTIN KÄRCHER SC 2

Höyry tunkeutuu pienen pieniin rakosiin, joihin ei liinalla ylety. Kompakti ja kevyt höyrypuhdistin on kätevä käytössä ja helppo siirrellä pyörien avulla. Laitteessa ei ole imutoimintoa, vaan höyryn irrottama lika pyyhitään pois puhdistusliinalla. Puhdistusliina on helppo kiinnittää lattiasuuttimeen ja se pysyy hyvin paikoillaan. Optimoitu lattiasuutin levittää höyryn tasaisesti ja tuottaa hyvän puhdistustuloksen. Höyryletku on kiinteästi asennettu koneeseen. Turvallinen lapsilukko kahvassa ehkäisee vahingot.

Laitteessa on kaksiportainen höyrysuihkun voimakkuuden säätö, höyryn määrää voidaan säätää pinnan ja likaisuuden mukaan. Höyrymäärän säätö on käsikahvassa. Nivelletty Comfort-lattiasuutin kohentaa käyttömukavuutta ja puhdistustulosta lattioita puhdistettaessa. Ergonomista ja tehokasta lattianpuhdistusta ilman kumartelua.


SC 2 -höyrypuhdistin puhdistaa hygieenisesti ilman kemikaaleja. Höyry poistaa kovilta pinnoilta jopa 99,99 % kotioloissa tavanomaisista bakteereista ja saavuttaa myös hankalat raot ja kulmat, joihin rätillä on hankala ylettyä. Pinttynyt ja rasvainen lika irtoaa höyryllä ripeästi. Monipuolisten varusteiden avulla on mahdollista puhdistaa tehokkaasti esimerkiksi laattapinnat, kaakelisaumat, vesihanat, pesualtaat, liesitasot ja rosteripinnat. Varusteille on kätevät säilytyspaikat laitteessa ja parkkiasento lattiasuuttimelle.

VARUSTELU:
- lapsilukko
- turvaventtiili
- höyrymäärän säätö kahvassa
- integroitu suppilo
- käsisuutin
- kohdesuutin
- pyöreä harja
- Comfort-lattiasuutin
- jatkoputket 0,5 m, 2 kpl
- mikrokuituinen lattialiina, 1 kpl
- mikrokuituliina käsisuuttimeen, 1 kpl
- kalkinpoistoaine
- parkkiasento
- höyryletku käsikahvalla, 2 m

TEKNISET TIEDOT:
- työsuoritus 75 m
- lämmitysteho 1500 W
- höyrypaine 3,2 bar
- säiliötilavuus 1 l
- paino (Ilman varusteita) 2,9 kg
- mitat 380 x 254 x 260 mm (p x l x k)

KÄYTTÖKOHTEET:
- lattioiden puhdistaminen
- hanat
- pesualtaat
- laatat ja saumat
- ikkunat, peilit
- liesituuletin
- keittolevyt

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?