Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Piha ja puutarha » Imurit & Puhaltimet » Imurit » KÄRCHER MONIKÄYTTÖIMURI WD/MV 3 PRE

KÄRCHER MONIKÄYTTÖIMURI WD/MV 3 PRE

TOIMITUSKULUITTA
KÄRCHER MONIKÄYTTÖIMURI WD/MV 3 PRE
KÄRCHER MONIKÄYTTÖIMURI WD/MV 3 PRE KÄRCHER MONIKÄYTTÖIMURI WD/MV 3 PRE KÄRCHER MONIKÄYTTÖIMURI WD/MV 3 PRE KÄRCHER MONIKÄYTTÖIMURI WD/MV 3 PRE
KÄRCHER MONIKÄYTTÖIMURI WD/MV 3 PRE
Kärcher laatua edullisesti! Rahti 0 €
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
99,90 €
Monikäyttöinen pölynimuri kodin tehosiivoukseen. Märkää tai kuivaa likaa, kaikki hoituu. Imuria voi käyttää myös puhaltimena, jolloin puhdistat esimerkiksi terassin syksyn lehdistä. Kolhuja kestävä metallisäiliö.

KÄRCHER MONIKÄYTTÖIMURI WD/MV 3 PRE

Märkä-kuivaimuri Kärcher WD 3 Premium on kätevä kodinremontoijan ja nikkaroijan siivousapu. Monikäyttöimurissa on kestävä 17 litran säiliö, patruunasuodatin, 2 metrin imuletku ja märkä/kuiva-imurointivarusteet ja puhallustoiminto.

 

Kärcher WD 3 Premium -monitoimi-imuri kuluttaa niukasti sähköä ja se sopii pölyn, karkean roskan ja veden imurointiin. Alhaisen energiankulutuksen märkä-kuivaimuri mahdollistaa märän ja kuivan lian imuroinnin suodatinta vaihtamatta. 17 litran säiliö on iskunkestävä ja se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

 

Puhallustoiminnon avulla roskat on helppo puhaltaa pois hankalista katveista. Lattiasuulakkeen optimaalinen ilmanvirtaus takaa hyvän imutehon. Työskentelytaukojen ajaksi lattiasuulakkeen saa kätevästi pidikkeeseen imurin taakse. Irrotettava imuletkun kahva mahdollistaa erilaisten suuttimien liittämisen imuletkuun. Sähköjohdolle ja varusteille on imurissa kätevät säilytyspaikat.

 

WD 3 -imurilla työskentely on kevyttä ja vaivatonta. Ergonominen kantokahva helpottaa koneen kuljetusta paikasta toiseen. Monikäyttöimuri sopii käytettäväksi hyvin työpajalla, harrastetiloissa, kellarissa, eteisissä, auton sisätiloissa ja pienien vesimäärien imuroinnissa.

 

Tekniset Tiedot
- säiliön kapasiteetti: 17 l
- energian kulutus: 1000 W
- virtajohto: 4 m
- jännite: 220 - 240 V / 50 - 60 Hz
- paino: 5,8 kg ilman varusteita
- mitat (p x k x l): 388 x 340 x 525 mm
- säiliö ruostumatonta terästä
- imuletku (2 m / 35 mm)
- irrotettava kahva
- 2 kpl muovisia imuputkia (0,5 m / 35 mm)
- märkä-kuivasuulake
- rakosuulake
- puhallustoiminto
- patruunasuodatin
- pölypussi

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?