Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Piha ja puutarha » Imurit & Puhaltimet » Imurit » Kärcher SV7 Imuroiva höyrypuhdistin

Kärcher SV7 Imuroiva höyrypuhdistin

TOIMITUSKULUITTA
Kärcher SV7 Imuroiva höyrypuhdistin
Kärcher SV7 Imuroiva höyrypuhdistinKärcher SV7 Imuroiva höyrypuhdistinKärcher SV7 Imuroiva höyrypuhdistinKärcher SV7 Imuroiva höyrypuhdistin
Kärcher SV7 Imuroiva höyrypuhdistin
Höyrypuhdistus, imurointi ja kuivaus yhdellä vedolla. Kärcher SV 7 imevä höyrypuhdistin on monikäyttöinen jokakodin tehopakkaus.
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
569,00 €
Imurointi, höyryllä puhdistaminen ja lattian kuivaaminen – kaikki samalla laitteella kätevästi, vaikka samalla kertaa! Lattiat, kaakelit, ikkunat ja peilit puhdistuvat ilman kemikaaleja.

Kärcher SV7 Imuroiva höyrypuhdistin

Lattian puhdistus Lattiasuulaketta voidaan käyttää kuivaimurointiin kaikilla lattiapinnoilla, höyryimurointiin kovilla pinnoilla, myös mattopintoja voidaan höyryimuroida. Sopiva varuste löytyy eri käyttökohteisiin. Kovien pintojen puhdistaminen Käsisuulaketta voidan käyttää esim. ikkunanpesuun ja kaikkiin kovien pintojen puhdistukseen. Eri käyttökohteisiin löytyy sopiva varuste. Muut käyttökohteet Kohdesuulake imutoiminnolla vaikeapääsyisten nurkkien ja rakojen puhdistukseen. Suulakkeeseen voidaan liittää pyöreä harja ja jatko-osa. Monipuolisella laitteella voit imuroida pölyä, kuivaa likaa ja vettä. Höyry irrottaa lian ja tehokas imutoiminto sekä vesisuodatin vangitsevat pölyn tarkasti. Kattava varustevalikoima laajentaa entisestään laitteen käyttömahdollisuuksia. Monipuolinen laite sopii oivallisesti erilaisten kodin kovien pintojen puhdistukseen.

 

Imurointi, höyryllä puhdistaminen ja lattian kuivaaminen – kaikki samalla laitteella kätevästi, vaikka samalla kertaa! Lattiat, kaakelit, ikkunat ja peilit puhdistuvat ilman kemikaaleja.

 

Helppokäyttöisessä Kärcher SV 7 – höyrypuhdistimessa on höyry- ja imutoiminto samassa koneessa. Höyryvesisäiliön täyttö sujuu vaivattomasti ja nopeasti työskentelyn häiriintymättä. Vesisuodatin ja HEPA-suodatin takaavat puhtaan poistoilman. Vesisuodatin on helppo irrottaa kahvasta nostamalla. Neljän kääntyvän pyörän ansiosta on kevyt liikutella. Varusteille on omat säilytyspaikat koneessa. Laitteessa on neliportainen imutehonsäätö ja viisiportainen höyrynmääränsäätö. Imutehoa ja höyryn määrää voidaan säätää pinnan ja likaisuuden mukaan. Integroitu johdon säilytys.

Monipuolisella laitteella voit imuroida pölyä, kuivaa likaa ja vettä. Höyry irrottaa lian ja tehokas imutoiminto sekä vesisuodatin vangitsevat pölyn tarkasti. Kattava varustevalikoima laajentaa entisestään laitteen käyttömahdollisuuksia. Monipuolinen laite sopii oivallisesti erilaisten kodin kovien pintojen puhdistukseen. Laitteen mukana tulee lisäksi neljä erillistä kohdesuutinta - eri käyttökohteisiin löytyy sopiva varuste.

Lattiasuulaketta voidaan käyttää kuivaimurointiin kaikilla lattiapinnoilla, höyryimurointiin kovilla pinnoilla, myös mattopintoja voidaan höyryimuroida. Käsisuulake sopii esimerkiksi ikkunanpesuun ja kaikkiin kovien pintojen puhdistukseen. Kohdesuulake imutoiminto on tarkoitettu vaikeapääsyisten nurkkien ja rakojen puhdistukseen. Suulakkeeseen voidaan liittää pyöreä harja ja jatko-osa.

 

Käyttökohteet
- Hanat
- Pesualtaat
- Laatat ja saumat
- Ikkunat, peilit
- Liesituuletin
- Keittolevyt

Varustelu
- Lapsilukko
- Turvaventtiili
- Rakosuutin, huonekaluharja
- Vaahdonesto
- Kaksoissäiliöjärjestelmä
- Höyryletku käsikahvalla

Tekniset tiedot
- Maks. moottoriteho (W) 2200
- Vesisäiliön kapasiteetti (l) 0,45
- Täyttösäiliö (l) 0,5
- Maks. höyrypaine (bar) 4
- Vesisuodatin (l) 1,2
- Alipaine (mbar/kPa) 210 / 21
- Lämmitysaika (Min.) 5
- Höyryn ulostulomäärä (g/h) 65
- Lämmitysteho (W) 1100
- Jatkuva täyttö 1
- Entistä suurempi imuteho (l) 0,6
- Paino (Ilman varusteita) (kg) 9,4
- Mitat (p x l x k) (mm) 515 x 336 x 340

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?