Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Piha ja puutarha » Imurit & Puhaltimet » Imurit » Pölynimuri Kärcher T 10/1 Adv HEPA14

Pölynimuri Kärcher T 10/1 Adv HEPA14

TOIMITUSKULUITTA
Pölynimuri Kärcher T 10/1 Adv HEPA14
Pölynimuri Kärcher T 10/1 Adv HEPA14Pölynimuri Kärcher T 10/1 Adv HEPA14
Pölynimuri Kärcher T 10/1 Adv HEPA14
T 10/1 Adv HEPA -pölynimurin imuteho on erittäin korkea, melutaso erittäin alhainen ja tilavuus on 10 litraa
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
199,00 €
Pienikokoinen, ergonominen ja kestävä kuivapölynimuri T 10/1 Adv HEPA on hiljainen ja varustettu tehokkaalla HEPA 14 -suodattimella. Sopii hygienisesti herkkien alueiden imurointiin

Pölynimuri Kärcher T 10/1 Adv HEPA14

 

T 10/1 Adv HEPA -pölynimurin imuteho on erittäin korkea, melutaso erittäin alhainen ja tilavuus on 10 litraa. Pölynimuri tuottaa vaikuttavan 24 kPA:n tyhjiön 800 W:n teholla, mikä takaa huipputason puhdistustulokset toimistoissa, kaupoissa, hotelleissa sekä terveydenhuollossa. 59 dB (A): n äänenvoimakkuudella se on niin hiljainen, että sen käyttö on mahdollista jopa yöllä sairaaloissa tai hotelleissa, mikä tekee siitä täydellisen ammattimaiseen siivoustoimintaan.

 

Integroitu HEPA 14 -suodatin on sertifioitu testistandardin DIN EN 1822: 2019 mukaisesti ja se suodattaa pienetkin hiukkaset, kuten aerosolit, virukset ja bakteerit 99,995 prosentin erotusasteella, mikä takaa korkeimmat turvallisuusstandardit hygieenisesti herkillä alueilla. T 10/1 Adv HEPA on kompakti, kallistusvakaa, kestävä, helppo huoltaa ja suunniteltu ergonomiseksi käyttää.

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?