Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Piha ja puutarha » Lumilingot » Lumilingot » LUMILINKO FXA 60CM

LUMILINKO FXA 60CM

LUMILINKO FXA 60CM
LUMILINKO FXA 60CMLUMILINKO FXA 60CMLUMILINKO FXA 60CM
LUMILINKO FXA 60CM
Laadukas pienemmällekin pihalle sopiva 2-vaiheinen FXA-lumilinko. Lumilingossa on tehokas ja taloudellinen Zongshen 196 cm³ 4-tahtinen moottori
Saatavuus Ei saatavana!
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Hinta
569,00 €

LUMILINKO FXA 60CM

Laadukas pienemmällekin pihalle sopiva 2-vaiheinen FXA-lumilinko. Lumilingossa on tehokas ja taloudellinen Zongshen 196 cm³ 4-tahtinen moottori. Pientä ja ketterää lumilinkoa on miellyttävä käyttää, ja sen avulla lumitöiden tekeminen on sujuvaa ja nopeaa.

 

Kaksivaiheisessa lumilingossa linko-osan syöttökierukka syöttää lumen linkoon ja puhallinpyörä linkoaa sen ulos heittotorven läpi. Lumilinko voi tarvittaessa lingota lumen pitkälle, jopa 10 metrin päähän. Itsevetävässä lumilingossa on heittosuunnan kaukosäätö sekä kuusi vaihdetta eteen ja kaksi taakse.

 

Työleveys 60 cm mahdollistaa lumilingon kätevän käytön kapeillakin väylillä. Kevyttä lumilinkoa on helppo työntää 13-tuumaisten, hyvin lumelle sopivien, karkeakuvioisten renkaiden avulla. Vaihteiden avulla työskentelynopeuden voi säätää sopivaksi aina lumiolosuhteiden mukaan, ja heittosuunnan kaukosäätö lisää käyttömukavuutta. Polttomoottorilla toimiva lumilinko käynnistetään vetokäynnistyksellä.

 

Kompakti lumilinko ei vie liikaa tilaa varastossa tai autotallissa, ja sitä on kevyt siirrellä varastoinnin aikana. Lumilinkoa voi säilyttää myös pressun alla pihalla, joten varastotila ei ole välttämättömyys lumilingon hankinnalle.

Lumilinko on oiva apu lumitöihin omakotitalossa, rivitalossa, kerrostalossa ja kesämökillä. FXA:n kevyen ja ketterän lumilingon avulla luot lumet pihoilta, terasseilta, pihateiltä ja ajoväyliltä. Valikoimastamme löytyvät myös vaativampaan lumenluontiin ja isoille piha-alueille sopivat FXA:n lumilingot.

 

TEKNISET TIEDOT
- moottori: Zongshen 196 cm³
- käynnistys: vetokäynnistys
- työleveys: 60 cm
- työkorkeus: 40,6 cm
- itsevetävä
- vaihteet: 6 eteen / 2 taakse
- renkaat: 13”
- heittoetäisyys: 10 m
- heittosuunnan kaukosäätö
- polttoaine: pienkonebensiini

 

Takuu kaksi vuotta.

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?