Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Piha ja puutarha » Lumilingot » Lumilingot » Lumilinko FXA 71cm/2-vaihe

Lumilinko FXA 71cm/2-vaihe

Lumilinko FXA 71cm/2-vaihe
Lumilinko FXA 71cm/2-vaiheLumilinko FXA 71cm/2-vaiheLumilinko FXA 71cm/2-vaihe
Lumilinko FXA 71cm/2-vaihe
Laadukas 2-vaiheinen lumilinko isolle pihalle. Moottorina tehokas Loncin 252 cm³ 4-tahtinen moottori
Saatavuus Ei saatavana!
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Hinta
1 095,00 €

Lumilinko FXA 71cm/2-vaihe

Laadukas 2-vaiheinen lumilinko isolle pihalle. Moottorina tehokas Loncin 252 cm³ 4-tahtinen moottori. Työleveys 71 cm, vaihteet 6+2. Pyöräkoko 14", lumelle hyvin sopivat karkeakuvioiset renkaat. LED-työvalo ja ohjaustehostin.

 

Laadukas isolle pihalle sopiva 2-vaiheinen FXA-lumilinko. Lumilingossa on tehokas Loncin 252 cm³ 4-tahtinen moottori. Tehokkaan moottorin ja suuren työskentelykapasiteetin, 71 cm, ansiosta talven lumityöt hoituvat tehokkaasti ja nopeasti – myös syvässä ja raskaassa lumessa.

 

Polttomoottorilinko on varustettu Loncinin luotettavalla, taloudellisella ja tehokkaalla 252 cm³:n kansiventtiilimoottorilla. Tehoa moottorissa on 5,2 kW, joten laite jaksaa liikkua hyvin raskaammassakin lumessa. Vaihteita on kuusi eteen ja kaksi taakse. Vaihteiden avulla työskentelynopeuden voi säätää sopivaksi aina lumiolosuhteiden mukaan. Itsevetävä lumilinko selviytyy työstä myös mäkisissä ja epätasaisissa maastoissa.

 

Lumilinko käynnistetään helppokäyttöisellä sähköstartilla tai manuaalisesti käsin. Käytöstä mukavaa ja vaivatonta tekevät ohjaustehostin ja heittotorven kaukosäätö. Laitteen etuosassa olevat LED-ajovalot mahdollistavat työskentelyn myös pimeän talven keskellä. Lumilinko on varustettu karkeakuvioisilla, hyvin lumelle sopivilla, 14 tuumaisilla renkailla.

 

Kaksivaiheisessa lumilingossa linko-osan syöttökierukka syöttää lumen linkoon ja puhallinpyörä linkoaa sen ulos heittotorven läpi. Lumilinko voi tarvittaessa lingota lumen pitkälle, jopa 10 metrin päähän. Lumen heittosuuntaa ja -korkeutta voi säätää helposti heittotorven kaukosäädöllä.

 

Lumilinko on oiva apu lumitöihin omakotitalossa, rivitalossa, kerrostalossa ja kesämökillä. Lumilingon avulla poistat lumen pihapoluilta sekä muualta pihamaalta rasittamatta itseäsi liikaa. Valikoimastamme löytyvät niin pienemmille pihoille sopivat kompaktit FXA-lumilingot kuin vaativampaan lumenluontiin isoille piha-alueille sopivat FXA-lumilingot.

 

TEKNISET TIEDOT
- moottori: Loncin 252 cm³
- käynnistys: sähkökäynnistys
- työleveys: 71 cm
- työkorkeus: 53 cm
- itsevetävä
- vaihteet: 6 eteen / 2 taakse
- renkaat: 14"
- heittoetäisyys: 10 m
- heittosuunnan- ja korkeuden kaukosäätö
- lumen heittosuuntaa voi säätää 180°
- heittotorven puhdistustyökalu
- ohjaustehostin
- LED-työvalo
- polttoaine: pienkonebensiini

- Takuu kaksi vuotta.

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?