Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Piha ja puutarha » Muuli Perävaunut » MUULI 1400SX & JUNCAR KUOMU 110CM

MUULI 1400SX & JUNCAR KUOMU 110CM

MUULI 1400SX & JUNCAR KUOMU 110CM
MUULI 1400SX & JUNCAR KUOMU 110CM
Muuli-peräkärry 1400SX sopii mainiosti rakentajan ja remontoijan käyttöön sekä monenlaisiin vapaa-ajan kuljetustarpeisiin
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
2 250,00 €
Pyydä rahti tarjous
- ilkka.takala@oivarauta.fi
- 0500265787

MUULI 1400SX & JUNCAR KUOMU 110CM

Muuli 1400SX -peräkärryn lavan pituus 304 cm on sopiva esim. rakentajalle, remontoijalle ja yrityskäyttöön. Kippi helpottaa kuormausta ja avattava takalaita toimii lastaussiltana. Vakaa vedettävä lehtijousituksen ja iskunvaimentajien ansiosta. Tässä mallissa on nyt uusi, virtaviivainen kuomu, jonka takana oleva kahva ja laitojen ulkopuolelle asennettava saranointi parantavat käytettävyyttä entisestään.

 

Laadukkaan kotimaisen Muuli 1400SX -peräkärryn V-aisa, lehtijousitus ja iskunvaimentimet tekevät kärrystä vakaasti vedettävän. Kippitoiminto helpottaa raskaiden kuormien ja ajettavien koneiden kuormaamista, ja peräkärryn avattavaa takalaitaa voi käyttää kätevänä lastaussiltana. Myös kärryn etulaidan saa auki.

 

- kippitoiminto
- avattava etu- ja takalaita
- 8 sidontalenkkiä
- lukittava aerodynaaminen kuomu, korkeus 110 cm
- 2 vuoden takuu ja 20 vuoden puhkiruostumattomuustakuu

 

Peräkärryn päälle asennettavan kuomun ansiosta kuorma pysyy suojassa sekä kuljetuksen että säilytyksen aikana. Juncar-kuomu on jämäkkä ja kestävä sekä nopea asentaa ja irrottaa. Muuli-peräkärryjen kuomuissa on varma ja turvallinen, keskiosaan sijoitettu lukitus, jonka ansiosta kärryn sisältö pysyy varmassa tallessa. Avattavat laidat voidaan avata myös silloin, kun kuomu on kiinnitettynä kärryyn.

 

Muuli 1400SX -peräkärryssä on joustava ja kestävä lokasuoja, joka palautuu pienissä kolhuissa muotoonsa eikä isomman vahingon sattuessa riko kärryn laitoja. Vaneripohja on tuettu tiheään asetetuilla sinkityillä teräsvahvikkeilla, jotka parantavat sen kestävyyttä. Pohjalevyä tukee 5 poikittaispalkkia, jotka tekevät peräkärryn pohjasta erittäin kestävän.

 

TUKEVA JA KESTÄVÄ JUNCAR-KUOMU

 

Kestävä ja helppokäyttöinen Juncar-peräkärrykuomu on valmistettu rotaatiovalamalla kestäväksi ja tasalaatuiseksi. Kuomu on kauttaaltaan samaa materiaalia, joten lämpölaajenemisesta aiheutuvat muodonmuutokset eivät aiheuta kuomun rikkoutumista. Kuomu on jäykkä myös ylös nostettuna. Niittaamalla kiinnitetty kaksoishuulitiiviste pitää vaunun sisältä siistinä kaikilla keleillä.

 

Juncar-peräkärrykuomun aerodynaaminen, pyöreä muotoilu tekee peräkärryn vetämisestä kevyempää ja helpompaa, säästää polttoainetta ja vähentää lumen kasaantumista kuomun päälle. Kuomussa ei tarvita metallivahvikkeita, ja kuomu kestää hyvin sekä talven pakkasilla että kesän helteillä.

Tiivistetyn kuomun saranat on sijoitettu kuomun ulkopuolelle: saranat eivät vie tilaa peräkärryn sisäpuolella eivätkä vahingoita kuormaa.

 

Muuli-peräkärryissä on 7-napainen valopistoke. Hanki tarvittaessa autoosi perävaunuadapteri, joka muuntaa 13-napaisen pistotulpan 7-napaiseksi.

 

TEKNISET TIEDOT
- kantavuus 545 + 75 kg
- laitakorkeus 30 cm
- kuomun korkeus 110 cm
- lavan sisämitat 140 x 305 cm
- omamassa 205 kg
- rengaskoko 13"

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?