Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Piha ja puutarha » Muuli Perävaunut » Muuli V450P Venetraileri

Muuli V450P Venetraileri

Muuli V450P Venetraileri
Muuli V450P VenetraileriMuuli V450P VenetraileriMuuli V450P Venetraileri
Muuli V450P Venetraileri
Muuli V450P on kevyt traileri soutuveneille ja pienemmille pulpettiveneille. Erinomai­nen myös loivapohjaisille veneille. Loka­suojat toimivat nousutasoina.
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
1 115,00 €
Perustraileri maks. 4,5 m:n pituisille veneille. Trailerissa on uppokastamalla kuumasinkitty putkirunko, vääntövarsijousitus ja tukevat lokasuojat. Kokonaispituus 451 cm, -leveys 157 cm ja kantavuus 329 + 75 kg.

Muuli V450P Venetraileri

Muuli-venetraileri V450P on kevyt ja kestävä perustraileri, joka sopii maksimissaan n. 4,5 m:n pituisille soutuveneille ja pienemmille pulpettiveneille. Kotimainen Muuli-venetraileri on laatua arvostavan veneilijän valinta veneen kuljettamiseen.

 

Muulin V450P-venetrailerilla siirrät veneesi kätevästi esimerkiksi mökkirantaan veneilykauden alkaessa ja talviteloille syksyllä. Soutuveneille ja pienemmille pulpettiveneille sopivassa Muuli V450P -venetrailerissa on tukeva hitsattu ja uppokastamalla kuumasinkitty putkirunko, vedettävyyttä parantava kumivääntövarsijousitus ja tukevat lokasuojat, jotka toimivat kätevinä nousutasoina.

 

- edullinen ja kevyt perustraileri
- veneen maksimipituus n. 4,5 m
- kuumasinkitty putkirunko
- kumivääntövarsijousitus

 

Muuli V450P -venetraileri sopii umpikumisten sivutukien asennon ansiosta erinomaisesti myös loivapohjaisten veneiden kuljettamiseen. Trailerin pikasäädöt saa kätevästi tehtyä ilman erillistä avainta. Muuli V450P -venetrailerin vakiovarusteina on 3 kölirullaa, joiden avulla veneen nosto trailerille ja lasku vesille sujuvat vaivatta.

 

TEKNISET TIEDOT
- kantavuus 329 + 75 kg
- kokonaispituus 451 cm
- kokonaisleveys 157 cm
- omamassa 135 kg
- kokonaismassa 464 + 75 kg

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?