Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Piha ja puutarha » Muuli Perävaunut » PERÄKÄRRY MUULI 1600L

PERÄKÄRRY MUULI 1600L

PERÄKÄRRY MUULI 1600L
PERÄKÄRRY MUULI 1600L
Monikäyttöinen Muuli 1600L -peräkärry on tilava, kippitoiminnolla varustettu peräkärry niin ammattilaisen kuin harrastajankin kuljetustarpeisiin
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
1 890,00 €

PERÄKÄRRY MUULI 1600L

Muuli 1600L -peräkärryn lavan sisäleveys 160 cm antaa hyvin tilaa. Esim. mönkijä, moottorikelkka, työkoneet ja rakennustarvikkeet kulkevat vaivatta mukana. Tämä peräkärry kantaa kuorman vaivatta lehtijousien ja iskunvaimentimien ansiosta.

 

Muuli 1600L -peräkärryssä on leveä lava ja korkeat laidat, minkä ansiosta se sopii erityisen hyvin raskaiden työkoneiden, moottorikelkkojen ja mönkijöiden kuljettamiseen. Peräkärryn kippitoiminto helpottaa ajettavien koneiden kuormausta.

 

Monikäyttöinen Muuli 1600L -peräkärry on tilava, kippitoiminnolla varustettu peräkärry niin ammattilaisen kuin harrastajankin kuljetustarpeisiin. Kärry sopii erinomaisesti kookkaiden kuormien ja esimerkiksi työkoneiden kuljettamiseen. Lehtijousien ja iskunvaimentimien ansiosta Muuli 1600L kuljettaa raskaatkin kuormat vaivatta.

Avattava etu- ja takalaita sekä kippitoiminto helpottavat raskaiden kuormien ja ajettavien koneiden kuormaamista. Vanerilla varustettu takalaita toimii kätevänä lastaussiltana. Pohjalevyä tukee 7 poikittaispalkkia, jotka tekevät peräkärryn pohjasta erittäin kestävän.

 

Kestävä ja kotimainen Muuli-peräkärry on laatua arvostavan valinta kaikenlaiseen kuljettamiseen. Muuli 1600L -peräkärryn V-aisa, lehtijousitus ja iskunvaimentimet tekevät kärrystä vakaasti auton perässä vedettävän. Vakiovarusteina on nokkapyörä ja kipin kaasujouset.

 

- leveä lavakoko
- kippitoiminto
- avattava etu- ja takalaita
- vakiovarusteina nokkapyörä ja kipin kaasujouset
- 8 sidontalenkkiä
- 2 vuoden takuu ja 20 vuoden puhkiruostumattomuustakuu

 

Muuli 1600L -peräkärryssä on joustava ja kestävä lokasuoja, joka palautuu pienissä kolhuissa muotoonsa eikä isomman vahingon sattuessa riko kärryn laitoja. Muuli-peräkärryn jämäkkä vaneripohja on tuettu tiheään asetetuilla sinkityillä teräsvahvikkeilla, jotka parantavat pohjan kestävyyttä.

 

Muuli-peräkärryissä on 7-napainen valopistoke. Hanki tarvittaessa autoosi perävaunuadapteri, joka muuntaa 13-napaisen pistotulpan 7-napaiseksi.

 

TEKNISET TIEDOT
- kantavuus 494 + 75 kg
- laitakorkeus 39 cm
- lavan sisämitat 350 x 160 cm
- kokonaispituus 479 cm
- kokonaisleveys 201 cm
- omamassa 256 kg
- kokonaismassa 750 + 75 kg
- rengaskoko 13"

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?