Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Piha ja puutarha » Muuli Perävaunut » PERÄKÄRRY MUULI PRO 930T

PERÄKÄRRY MUULI PRO 930T

PERÄKÄRRY MUULI PRO 930T
PERÄKÄRRY MUULI PRO 930T
Muuli Pro 930T -peräkärry on vahva ja tukeva telivaunu, jolla kuormien kuljettaminen onnistuu vakaasti ja turvallisesti myös vaikeassa ja epätasaisessa maastossa
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
1 995,00 €
Pyydä rahti tarjous
- ilkka.takala@oivarauta.fi
- 0500265787

PERÄKÄRRY MUULI PRO 930T

Muuli Pro 930T -peräkärry on vahva ja tukeva telivaunu, jolla kuormien kuljettaminen onnistuu vakaasti ja turvallisesti myös vaikeassa ja epätasaisessa maastossa. Laadukas kotimainen Muuli Pro -peräkärry on luotettava valinta vaativaan kuljettamiseen.

 

Muuli Pro 930T on keinutelillä varustettu laadukas kippikärry, jolla pärjää myös vaikeassa maastossa ja epätasaisella tiellä. Peräkärry on erinomainen valinta esimerkiksi kuoppaiselle mökki- tai metsätielle. Lehtijousitus ja iskunvaimentimet tekevät kärrystä vakaasti ja tasaisesti vedettävän myös raskaalla kuormalla.

 

Pro 930T -peräkärry on helppo kuormata ja purkaa kippitoiminnon sekä avattavan etu- ja takalaidan ansiosta. Vaneroitu takalaita toimii kätevänä ajosiltana ajettavia koneita kuormattaessa.

 

Ammattikäyttöön suunnitelluissa Muuli Pro -peräkärryissä on uppokastamalla kuumasinkitty, hitsattu runkorakenne, joka tekee niistä kovaan käyttöön sopivia. Pro-peräkärryt ovat erinomainen valinta parasta Muuli-laatua arvostavalle.

 

Vakiovarusteina Muuli 930T -peräkärryssä on nokkapyörä, lavan sisäpuolella 6 kpl sidontalenkkejä sekä ulkopuolella kuormanpeitekoukut. Muuli-peräkärryjen vaneripohja on tuettu tiheään asetetuilla sinkityillä teräsvahvikkeilla. Pohjalevyä tukee 5 poikittaispalkkia, jotka tekevät peräkärryn pohjasta erittäin kestävän.

 

- keinutelillä varustettu kippikärry
- tuplarenkaat
- uppokastamalla kuumasinkitty hitsattu runko
- vakiovarusteena nokkapyörä
- 2 vuoden takuu ja 20 vuoden puhkiruostumattomuustakuu

 

Muuli Pro 930T -peräkärryssä on 7-napainen valopistoke. Hanki tarvittaessa autoosi perävaunuadapteri, joka muuntaa 13-napaisen pistotulpan 7-napaiseksi.

 

TEKNISET TIEDOT
- kantavuus 465 + 75 kg
- laitakorkeus 34 cm
- lavan sisämitat 325 x 140 cm
- kokonaispituus 482 cm
- kokonaisleveys 185 cm
- omamassa 285 kg
- kokonaismassa 750 + 75 kg
- rengaskoko 13"

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?