Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Piha ja puutarha » Muuli Perävaunut » VENETRAILERI MUULI V1200LJ

VENETRAILERI MUULI V1200LJ

VENETRAILERI MUULI V1200LJ
VENETRAILERI MUULI V1200LJVENETRAILERI MUULI V1200LJVENETRAILERI MUULI V1200LJVENETRAILERI MUULI V1200LJVENETRAILERI MUULI V1200LJ
VENETRAILERI MUULI V1200LJ
Muuli V1200LJ -venetrailerilla siirrät veneesi kätevästi ja turvallisesti vesille veneilykauden alkaessa sekä talviteloille syksyllä
Saatavuus Ei saatavana!
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Hinta
2 395,00 €
Pyydä rahti tarjous
- ilkka.takala@oivarauta.fi
- 0500265787

VENETRAILERI MUULI V1200LJ

Muuli-venetraileri V1200LJ tukeva ja kestävä, jarruilla ja lehtijousilla varustettu traileri, joka sopii maksimissaan n. 6,2 m:n pituisten veneiden kuljettamiseen. Kotimainen Muuli-venetraileri on laatua arvostavan veneilijän valinta.

 

Muuli V1200LJ -venetrailerilla siirrät veneesi kätevästi ja turvallisesti vesille veneilykauden alkaessa sekä talviteloille syksyllä. Trailerissa on tukeva runkorakenne, ja erityisesti nousutasojen ja kulkusiltojen suunnitteluun on kiinnitetty huomiota parhaan mahdollisen käytettävyyden varmistamiseksi. Vakiovarusteena olevat takimmaiset kulkusillat sekä ylös nostettavat takavalot tekevät trailerin käytöstä helppoa ja turvallista. Takakipin rakenne ohjaa venettä kölirullille vesiltä nostettaessa.

 

Muuli V1200LJ -trailerissa on hitsattu ja uppokastamalla kuumasinkitty putkirunko ja tukevat lokasuojat, jotka toimivat kätevinä nousutasoina. Takana on kaksi kulkutasoa. Lehtijouset ja iskunvaimentimet tekevät trailerista vakaasti vedettävän. Sivutukipyörät ovat kevyet ja joustavat eivätkä värjää veneen pohjaa.

 

- veneen maksimipituus n. 6,2 m
- jarrut, lehtijousitus ja iskunvaimentimet
- 6 kölirullaa ja 4 sivutukea
- tukeva runko ja erinomainen käytettävyys

 

Muuli V1200LJ -venetrailerin vakiovarusteina on nokkapyörä, 4 sivutukea ja 6 kölirullaa, joiden avulla veneen nosto trailerille ja lasku vesille sujuvat vaivatta. Trailerissa on 13-napainen valopistoke. Hanki tarvittaessa autoosi adapteri, joka muuntaa 7-napaisen pistotulpan 13-napaiseksi.

 

TEKNISET TIEDOT
- kantavuus 810 + 100 kg
- kokonaispituus 668 cm
- kokonaisleveys 209 cm
- omamassa 290 kg
- kokonaismassa 1100 + 100 kg
- rengaskoko 13"

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?