Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Piha ja puutarha » Muuli Perävaunut » VENETRAILERI MUULI V1350A

VENETRAILERI MUULI V1350A

VENETRAILERI MUULI V1350A
VENETRAILERI MUULI V1350AVENETRAILERI MUULI V1350AVENETRAILERI MUULI V1350AVENETRAILERI MUULI V1350AVENETRAILERI MUULI V1350A
VENETRAILERI MUULI V1350A
maksimissaan 6,9 m pitkien veneiden turvalliseen kuljettamiseen. Kotimainen Muuli-venetraileri on laatua arvostavan veneilijän valinta
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
2 895,00 €
Pyydä rahti tarjous
- ilkka.takala@oivarauta.fi
- 0500265787

VENETRAILERI MUULI V1350A

Muuli-venetraileri V1350A on erittäin vakaa, kestävä ja laadukas traileri keskikokoisten, maksimissaan 6,9 m pitkien veneiden turvalliseen kuljettamiseen. Kotimainen Muuli-venetraileri on laatua arvostavan veneilijän valinta.

 

Muuli V1350A -venetrailerilla siirrät veneesi sujuvasti vesille ja nostat ylös veneilykauden päätyttyä. Jarrullisessa V1350A-venetrailerissa on jäykkä ja matala teräsputkesta valmistettu runko, joka tekee siitä erittäin vakaasti vedettävän. Kätevät kulkutasot, irrotettavat takavalot, säädettävät sivutukipyörät sekä säädettävä peräkippi lisäävät käyttömukavuutta.

 

Muuli V1350A -venetrailerin kaksi sivutukipyöräparia helpottavat veneen nostoa trailerille ja laskua vesille, ja niitä voi säätää veneen pohjan muodon mukaan. Sivutukipyörien halkaisija on 195 mm, ja ne voi tarvittaessa vaihtaa halkaisijaltaan 150 mm:n tai 250 mm:n pyöriin.

 

Trailerissa on hitsattu ja uppokastamalla kuumasinkitty putkirunko sekä tukevat lokasuojat, jotka toimivat kätevinä nousutasoina. Kumivääntövarsijousitus ja jäykkä runkorakenne tekevät trailerista vakaasti vedettävän. Rungon sivuttainen ja pystysuuntainen liike on minimoitu, minkä ansiosta veneen kuljetus sujuu tasaisesti ja vakaasti. Matalan rungon ansiosta trailerin lastaus on helppoa.

 

- vakaasti vedettävä, jäykkärunkoinen traileri keskikokoisille veneille
- veneen maksimipituus n. 6,9 m
- jarrut, kippi, kumivääntövarsijousitus
- 5 kölirullaa ja säädettävät sivutukipyörät

 

Muuli V1350A -venetrailerin vakiovarusteina on jarrut, kippitoiminto, nokkapyörä, neljä umpikumisia sivutukipyöriä, vinssi ja liina sekä 5 kovamuovista valmistettua kölirullaa, joiden avulla veneen nosto trailerille ja lasku vesille sujuvat vaivatta.

 

Trailerissa on 13-napainen valopistoke. Hanki tarvittaessa autoosi adapteri, joka muuntaa 7-napaisen pistotulpan 13-napaiseksi.

 

TEKNISET TIEDOT
- kantavuus 992 + 100 kg
- kokonaispituus 717 cm
- kokonaisleveys 232 cm
- omamassa 358 kg
- kokonaismassa 1350 + 100 kg
- rengaskoko 14"

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?