Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Piha ja puutarha » Muuli Perävaunut » VENETRAILERI MUULI V2100TJ

VENETRAILERI MUULI V2100TJ

VENETRAILERI MUULI V2100TJ
VENETRAILERI MUULI V2100TJVENETRAILERI MUULI V2100TJVENETRAILERI MUULI V2100TJ
VENETRAILERI MUULI V2100TJ
V2100TJ-trailerissa on vakiovarusteina kulkusillat, sivutukipyörät, kippitoiminto sekä ylös nostettavat takavalot, jotka tekevät käytöstä helppoa ja turvallista
Saatavuus Ei saatavana!
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Hinta
4 895,00 €
Pyydä rahti tarjous
- ilkka.takala@oivarauta.fi
- 0500265787

VENETRAILERI MUULI V2100TJ

Muuli-venetraileri V2100TJ on jarrullinen, isojen veneiden kuljettamiseen sopiva telivaunu, jonka tukeva kaksoisrunkorakenne tekee siitä kestävän ja vakaasti vedettävän. Kotimainen Muuli-venetraileri on laatua arvostavan veneilijän valinta.

 

Muuli-venetrailerilla veneen nostaminen, laskeminen ja kuljettaminen onnistuvat helposti, kätevästi ja turvallisesti. Muuli V2100TJ -trailerissa on helpot säädöt, joiden ansiosta se soveltuu erilaisille veneille. Tukeva kaksoisrunkorakenne takaa trailerin kestävyyden ja tekee siitä vakaasti auton perässä vedettävän.

 

V2100TJ-trailerissa on vakiovarusteina kulkusillat, sivutukipyörät, kippitoiminto sekä ylös nostettavat takavalot, jotka tekevät käytöstä helppoa ja turvallista. Takaosan kipin rakenne ohjaa venettä kölirullille vesiltä nostettaessa ja helpottaa veneen siirtämistä.

 

Muuli V2100TJ -trailerissa on hitsattu, uppokastamalla kuumasinkitty putkirunko ja tukevat lokasuojat, jotka toimivat kätevinä nousutasoina. Trailerissa on kaksi kulkutasoa, kolme paria sivutukipyöriä ja 9 kölirullaa, jotka helpottavat veneen nostamista trailerille. Vakiovarusteena on myös nokkapyörä ja jarrut.

 

- veneen maksimipituus n. 7,2 m
- jarrut, kippi ja kumivääntövarsijousitus
- 9 kölirullaa ja 6 sivutukipyörää
- tukeva kaksoisrunkorakenne

 

Trailerissa on 13-napainen valopistoke. Hanki tarvittaessa autoosi adapteri, joka muuntaa 7-napaisen pistotulpan 13-napaiseksi.

 

TEKNISET TIEDOT
- kantavuus 1436 + 100 kg
- kokonaispituus 750 cm
- kokonaisleveys 246 cm
- omamassa 564 kg
- kokonaismassa 2000 + 100 kg
- rengaskoko 14"

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?