Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Piha ja puutarha » Muuli Perävaunut » VENETRAILERI MUULI V2850TJ

VENETRAILERI MUULI V2850TJ

VENETRAILERI MUULI V2850TJ
VENETRAILERI MUULI V2850TJVENETRAILERI MUULI V2850TJVENETRAILERI MUULI V2850TJ
VENETRAILERI MUULI V2850TJ
Muuli V2850TJ -venetrailerissa on helpot säädöt, joiden ansiosta se soveltuu erilaisille veneille. Tukeva kaksoisrunkorakenne takaa trailerin kestävyyden ja tekee siitä vakaasti auton perässä vedettävän
Saatavuus Ei saatavana!
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Hinta
5 095,00 €
Pyydä rahti tarjous
- ilkka.takala@oivarauta.fi
- 0500265787

VENETRAILERI MUULI V2850TJ

Muuli-venetraileri V2850TJ on jarrullinen, suurten veneiden kuljettamiseen tarkoitettu telivaunu, jonka tukeva kaksoisrunkorakenne tekee siitä kestävän ja vakaasti vedettävän. Kotimainen Muuli-venetraileri on laatua arvostavan veneilijän valinta.

 

Muuli-venetrailerilla vene on helppo ja kätevä kuljettaa, laskea vesille ja nostaa taas talviteloille veneilykauden päätyttyä. Muuli V2850TJ -venetrailerissa on helpot säädöt, joiden ansiosta se soveltuu erilaisille veneille. Tukeva kaksoisrunkorakenne takaa trailerin kestävyyden ja tekee siitä vakaasti auton perässä vedettävän.

 

Muuli V2850TJ-trailerissa on kätevät kulkusillat, sivutukipyörät, kippitoiminto ja ylös nostettavat takavalot; valoja ei tarvitse irrottaa, kun venettä lasketaan vesille. Takaosan kipin rakenne ohjaa venettä kölirullille vesiltä nostettaessa ja helpottaa siten veneen siirtämistä. Käytännölliset varusteet ja ominaisuudet tekevät trailerin käytöstä helppoa ja turvallista.

 

Muuli V2850TJ -trailerissa on hitsattu, uppokastamalla kuumasinkitty putkirunko ja tukevat lokasuojat, jotka toimivat kätevinä nousutasoina. Trailerissa on kaksi kulkutasoa, 12 sivutukipyörää ja 9 kölirullaa, jotka helpottavat veneen nostamista trailerille. Vakiovarusteena on myös nokkapyörä ja jarrut.

 

- veneen maksimipituus n. 7,2 m
- jarrut, kippi ja kumivääntövarsijousitus
- 9 kölirullaa ja 12 sivutukipyörää
- tukeva kaksoisrunkorakenne

 

Trailerissa on 13-napainen valopistoke. Hanki tarvittaessa autoosi adapteri, joka muuntaa 7-napaisen pistotulpan 13-napaiseksi.

 

TEKNISET TIEDOT
- kantavuus 2010 + 150 kg
- kokonaispituus 750 cm
- kokonaisleveys 250 cm
- omamassa 690 kg
- kokonaismassa 2700 + 150 kg
- rengaskoko 14"

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?