Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Piha ja puutarha » Muuli Perävaunut » VENETRAILERI MUULI V3500TJ

VENETRAILERI MUULI V3500TJ

VENETRAILERI MUULI V3500TJ
VENETRAILERI MUULI V3500TJVENETRAILERI MUULI V3500TJVENETRAILERI MUULI V3500TJVENETRAILERI MUULI V3500TJVENETRAILERI MUULI V3500TJVENETRAILERI MUULI V3500TJ
VENETRAILERI MUULI V3500TJ
Muuli V3500TJ -venetraileri on helppokäyttöinen järeän luokan traileri, joka on matalan jarrullisen teliakselistonsa ansiosta vaivaton lastata ja purkaa.
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
6 995,00 €
Pyydä rahti tarjous
- ilkka.takala@oivarauta.fi
- 0500265787

VENETRAILERI MUULI V3500TJ

Muuli V3500TJ on järeä ja kestävä venetraileri isojen veneiden kuljettamiseen. V3500TJ-traileri on varustettu huippuluokan ominaisuuksin. Kotimainen Muuli-venetraileri on laatua arvostavan veneilijän valinta.

 

Muuli-venetrailerilla vene on helppo ja kätevä kuljettaa auton perässä, laskea vesille ja nostaa ylös veneilykauden päätyttyä. Suurille veneille tarkoitettu Muuli V3500TJ -venetraileri on helppokäyttöinen järeän luokan traileri, joka on matalan jarrullisen teliakselistonsa ansiosta vaivaton lastata ja purkaa.

 

V3500TJ-trailerin vahva kitkajarrulla varustettu vinssi sekä veneen ulospurkausvinssi helpottavat käyttöä. Trailerissa on kippitoiminto, jossa on kolme pituussäätöä. Rungossa ja lokasuojissa on led-valot, ja takavalot saa nostettua kätevästi ylös venettä vesille laskettaessa, joten niitä ei tarvitse irrottaa.

 

Muuli V3500TJ-trailerissa on haitaritunkilla erikseen säädettävät, joustavat umpikumiset sivutukipyörät, jotka helpottavat veneen nostamista ja laskemista eivätkä vahingoita veneen pohjaa. Käytännölliset varusteet ja ominaisuudet tekevät trailerin käytöstä helppoa ja turvallista.

 

Muuli V3500TJ -venetrailerissa on hitsattu, uppokastamalla kuumasinkitty runko ja tukevat lokasuojat, jotka toimivat kätevinä nousutasoina. Trailerin 12 umpikumista sivutukipyörää ja 9 kölirullaa helpottavat lastaamista. Vakiovarusteena on myös nokkapyörä, jarrut, kitkajarrullinen vinssi ja liina.

 

- järeä traileri suurten veneiden kuljetukseen
- veneen maksimipituus n. 7,7 m
- vaivaton lastata ja purkaa matalan teliakseliston ansiosta
- kitkajarrrullinen vinssi ja veneen ulosvetovinssausvarustus

 

Trailerissa on 13-napainen valopistoke. Hanki tarvittaessa autoosi adapteri, joka muuntaa 7-napaisen pistotulpan 13-napaiseksi.

 

TEKNISET TIEDOT
- kantavuus 2490 + 150 kg
- kokonaispituus 875 cm
- kokonaisleveys 255 cm
- omamassa 860 kg
- kokonaismassa 3350 + 150 kg
- rengaskoko 14"

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?